dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse man door zoon neergestoken

Surinaamse man door zoon neergestoken

-

Does Travel & Cadushi Tours

De man die donderdagavond in de Utrechtse wijk Kanaleneiland werd vermoord, is door zijn zoon neergestoken. Dat melden buurtbewoners. De technische recherche is nog bezig met een sporenonderzoek. Lopende het onderzoek wilde de politie geen commentaar geven, schrijft het Algemeen Dagblad.

Enkele wijkbewoners wisten verder te melden dat de man een middelbare leeftijd had en afkomstig was uit Suriname. De steekpartij zou gepaard zijn gegaan met hard geschreeuw. Zo hoorde de buurbuurvrouw de vader naar zijn zoon “je maakt de spullen kapot” roepen.

Om half zeven ’s avonds werd het slachtoffer door zijn andere zoon en zijn vriendin in de keuken gevonden. De buurvrouw trof de vriendin huilend aan op de grond in de galerij, waarna ze de politie belde. In eerste instantie besloot de dader om te vluchten, maar later werd hij gearresteerd toen hij weer terug ging naar de plek des onheils.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

19 REACTIES
 1. Jongens, kom maar gerust weer naar huis als het daar niet loopt.
  Dit riekt naar frustratie. Wie steekt er nou zijn of haar papa neer.
  Je moet goed confused zijn.


  Maak melding
 2. Als ik dit lees dan vraag ik me zelf?Dit kan nooit een Neger,Javaan zijn, het moet een koelie zijn.Maar het is tog de schuld van ouders.Die koelie kinderen kennen hun eigen taal niet,volgens ouders als ze hindi spreken dan kunnen ze niet leren.Ja dan krijg je echt die ka ollo manieren van die bakra.De koelies hier in Ned,Zijn wc potten van de Bakras.Bakra kinderen spreken hun ouders aan met U.En niet met jij of Toe.Ik ben ook een Koelie mijn kinderen spreken Hindi Ned.Engels,DUITS,FRANS en Spans.En zijn niet respecloos voor familie leden.Dit zijn echte Babu,Hindoestanen.


  Maak melding
 3. Die vader heeft zeker 1 grote mond opgezet “tegen” zijn zoon. Erger kan het niet zijn.

  Ma de zoon kon zijn daad niet overzien. Ik weet wel zeker dat de zoon spijt heeft van zijn “”daad””.
  Vriendelijke groeten,……………


  Maak melding
 4. Inderdaad Pedro dit is het zoveelste familiedrama in Nederland, het lijkt wel de nieuwste rage te zijn.
  Het komt bijna elka maand wel een keer voor.

  Maar ja Nederland leverde commentaar dat er in Suriname zoveel zelfmoord pogingen werden gedaan, in Nederland worden hele gezinnen uitgeroeid inclusief een zelfmoord op het eind van de dader (familielid). Dat word een familiedrame genoemd,dat ding is gewoon moord.

  Hoe is Nederland in een korte tijd veranderd in een land waar er zoveel doden vallen door geweld,dat is toch het land waar je geen kopzorgen hoeft te hebben,dat welvarend land waar je altijd een dak boven je hoofd en een bordje eten hebt,het land van carriere,het land van luxe enz toch??

  In Suriname kan ik me best indenken dat iemand een zelfmoordpoging overweegt,stel je voor dat iemand zoveel problemen heeft,geldproblemen,lichamelijke medische problemen,verslaving(en),geen inkomen heeft en noem maar op,in Suriname zijn er geen of weinig instantie’s die je kunnen steunen en helpen op wat voor manier dan ook zoals in Nederland dan kan het best voorkomen dat er iemand een poging tot zelfdoding waagt.

  Blijkbaar gaat het toch niet zo goed met Nederland want de weg naar een oplossing lijkt daar nu ook niet te bestaan meer en maken ze elkaar maar af.

  En er word gezegd dat Zuid-Amerikanen een korte lontje hebben, in Nederland blijkt iedereen tegenwoordig een korte lontje te hebben, en dan maakt afkomst niks uit.

  Suriname the place to be!!!


  Maak melding
 5. Oke dan Prik (06) ,jij hebt gelijk!!!

  Reactie nummer 4 Dr.No, knap hoor dat je kinderen zoveel talen kunnen spreken, ik hoop alleen voor jou dat je beter nederlands kan spreken als dat je schrijft.
  En ik vind het onzin dat je schrijft dat het geen creool of javaan kan zijn, tegenwoordig gebeuren er dingen bij mensen waar je het niet van verwacht, dat is anno 2007 en de hele maatschappij is 1 tering bende geworden zonder dat je het gemerkt hebt.

  Dat ding is wat Prik zegt het is on-surinaams maar het waait over en over weet ik veel hoeveel jaar is het ook een typisch surinaams ding.En zo gaat het met alles,het is overnemen en doorgeven,helaas.

  Het is voor een deel (misschien) de schuld van de ouders maar het is ook vooral ook een deel aan de maatschappij.
  Als je in Nederland je kind een tikje geeft kunnen ze de kinder mishandeling telefoon bellen en dan ben jij de lul.

  Als je in Nederland zegt je kind mag iets niet doen of ergens niet gaan,dan dreigen ze met weglopen of ze gaan op kamers wonen met ruzie en ga zo maar door.

  In Nederland kan je en mag je bijna niks meer over je eigen kind bepalen en beslissen en ik denk dat dat er ook iets mee te maken heeft.

  Als die dader minderjarig is gooien ze hem in een tehuis,krijgt die een opleiding met baan garantie en ga zo door.
  Dus daarom gebeuren die dingen ook,die mensen horen verhalen en zien beelden op tv dat de gevangenis in Nederland een hotel,opleidingscentrum,sportschool,clubhuis enz is.

  Uiteindelijk komen ze toch goed terecht met een huisje,boompje en beestje en dat terwijl ze hun slachtoffer levenslang hebben gestraft.

  Ik had lekker zn benen onder zn lijf gezaagd zodat op elke moment dat hij ademt aan zn daad wordt herinnerd.


  Maak melding
 6. Ik vind dat de moderator onderscheid maakt in het plaatsen van reacties op dit forum.
  Als posting 4 soortgelijke opmerkingen zou maken t.a.v. negers zou de moderator dit bericht niet plaatsen.
  Even reageren op dit artikel er staat nergens aangegeven om welk ras het gaat?


  Maak melding
 7. de zoon moet en mag om vergiffenis vragen hem bekritiseren heeft geen nut op dit moment wat relevant is hoe krijgen we hem weer in de rails want zijn hele toekomst zal hij dit moeten meedragen en dit is geen makkie voor wie dit niet overkomen is,hoe zal zijn toekomst er uitzien, over de vader kunnen we kort zijn.HET LEED IS NIET TE OVERZIEN.Groetjes


  Maak melding
 8. hai noris dit doet pijn . je heb semi zonder broer in nederland gelaten hoe moet hij verder. terwjil jij het idee had om jou moeder te bevrijden en ons pijn te doen. beter had hij geen kinderen .,
  verbeter de wereld begin bij je zelf.,
  emden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES