dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSuriname populairste 'lagelonenland'

Suriname populairste ‘lagelonenland’

-

Does Travel - naar Suriname

Uit recent onderzoek van de Offshore Callcenter Monitor van Nedbound Research onder ruim 150 managers blijkt dat ongeveer zestig procent van de ondervraagden Suriname verkiest boven Zuid Afrika en Turkije indien men Nederlandstalig callcenterwerk zou verplaatsen naar een lagelonenland.

De ondervraagde leidinggevenden zijn werkzaam voor Nederlandse bedrijven die beschikken over een 0800/0900 servicenummer met een hoog belvolume in het callcenter. Een belangrijke conclusie is dat 44 procent van de ondervraagden naar eigen zeggen uitbesteding van callcenterwerk naar een lagelonenland als serieuze optie ziet om kosten te besparen.

Suriname geldt als het meest voor de hand liggende land om naar uit te besteden, meent 60% van de respondenten. Verrassend genoeg volgt Turkije (27%) op de tweede plaats en Zuid-Afrika (13%) met een derde plaats, constateerden de onderzoekers van Nedbound Research.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Laten we alsjeblieft niet lullen over uitbuiting, want dan hebben de jonge tienermoeders in suriname met hun onafgemaakte opleiding tenminste een baan met redelijk inkomen. Kunnen ze zich langzamerhand opwerken en ontkoppelen van die niksnutter van kinderverwekkers in het land. Tevens kunnen ze materiële en financiële lokroepen van de waardeloze, easy-pussy-zoekende mannelijke vakantiegangers makkelijker weerstaan.


  Maak melding
 2. Het is niet te geloven hoe jonge dames over stag gaan om voor veelal nietsnutters kinderen ter wereld te brengen.

  Het staat hier bol van allerlei hopeloze toestanden. Mientje is gravida van een tweede maar sjaaki werkt niet.

  Wie leiden eronder? De kinderen natuurlijk, die niet om het leven hebben gevraagd.

  Quo vadis.


  Maak melding
 3. Surinamers,

  Het beleid van regering Venetiaan ademt vertrouwen in bij buitenlandse ondernemers/investerdeers.

  Laten wij hopen dat die populariteit van Suriname onder de lagelonenlanden nog meer bekendheid krijgt bij nog meer investerdeers.

  Proficiat Suriname het werd tijd.


  Maak melding
 4. Prik heeft gelijk!!!

  Op die manier verdienen ze iets en kunnen ze een beter leven leiden.

  Ze hoeven dan ook niet meer naar Europa gelokt te worden zodat ze verwesterd worden en swietie sranan in de steek laten.

  Het is alleen jammer dat er geen Surinamers in Suriname zijn die zelf zulke bedrijven opzetten die opdrachten gaan uitvoeren voor de Europeanen.


  Maak melding
 5. Ik vind het iedere keer weer vreemd (eigenlijk ook niet) dat het meestal de mannen zijn die heftig reageren over andere mannen die de meisjes (gewild, ongewild) zwanger maken. Ik durf te wedden dat deze zogenaamde “heilige” mannen boter op hun kop hebben.
  Verbeter de wereld, begin bij je zelf.
  Kom a.u.b. een keer met iets positiefs te melden. Kennen jullie alleen maar ellende, hebben jullie nooit leuke dingen meegemaakt. Is er iets gebeurd in jullie relatie of jeugd?
  Stop met de denigrerende opmerkingen.

  gr.
  Lita

  By the way, voor het geval er straks een scheldkanonade lostbarst. Met heel veel liefde kunnen we veel meer bereiken. En ik weet liefde begint thuis, bij de ouders.
  Ik schrijf uit een liefdevolle ervaring.


  Maak melding
 6. Geachte Lita Blokland,
  Ik zou maar niet wedden dat de zogenaamde “heilige mannen” boter op hun hoofd hebben. Grote kans dat je gaat verliezen. Ik principe zou je het toch moeten toejuichen dat “mannen” het veroordelen dat hun sexgenoten meisjes (gewild,ongewild) zwanger maken? Aangezien ik de eerste ben die gereageerd op dit onderwerp wil ik niet beweren dat ik roomser ben dan de paus als het om vrouwen gaat, maar dat ik absoluut, en dan ook absoluut geen misbruik maar van zulke meisjes. En met mij tienduizenden surinaamse mannen. Waar ik tegen ben is dat veel vrouwen(met sylvana simmons voorop) evenals alle nederlandes mannen en vrouwen, alle surinaamse mannen onder één kam scheren. En dat veel surinaamse vrouwen ten onrechte een te positief beeld van nederlandse mannen hebben, zozeer zelfs dat zeniet zien dat ook de surinaamse man emancipeert. Ook ik schrijf uit een liefdevolle ervaring.
  God bless U en heel veel liefde


  Maak melding
 7. Nergens in het artikel staat,dat er jonge tiener moeders met een onafgemaakte opleiding,dit werk doen.
  Maar tja,als je werkeloos thuis zit en niets om handen hebt,hahahahahahah ga je maar stomme dingen verzinnen.
  Waar slaat dat nou weer op ufffffffffffffff.


  Maak melding
 8. Maar als ze die Poolse mensen in Nederland nu al in veel gevallen de normale salarissen uitbetalen dan vind ik dat ze de Surinamers zeker meer dan de helft moeten betalen van de salaris van die baan in Nederland,dan maken ze nog winst en is het nog steeds goedkoop.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES