dinsdag, mei 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameGeen concessies beveiliging 8 decemberproces

Geen concessies beveiliging 8 decemberproces

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 mrt – Op de beveiliging van het strafproces rond de Decembermoorden worden geen concessies gedaan. Dit zegt minister Santokhi van Justitie & Politie. Hij laat zich niet afschrikken door subtiele opmerkingen vanuit de Nationale Democratische Partij, NDP, van ex-legerleider Bouterse. De autoriteiten zijn voorbereid op alles.

Dus is er geen reden voor de NDP om meteen moord en brand te schreeuwen als de beveiliging van de rechterlijke macht, het Openbaar Ministerie en de rechtszaal opgevoerd worden. Dat mag niet gezien worden als het uitlokken van maatschappelijke onrust, zoals aangegeven in een brief aan het parlement. “Ik kan deze groep de geruststelling geven dat geen maatschappelijke onrust zal ontstaan”, zegt Santokhi.

Het apparaat is op alles voorbereid. “Dus ik geef ze de geruststelling dat er niks zal gebeuren, maar laten zij ook niks doen”, aldus Santokhi. De NDP hekelt vooral de beveiliging bij de kazerne te Domburg, waar het proces gevoerd zal worden. Volgens Santokhi gaat het om veiligheidsmaatregelen die “normaal en gangbaar” zijn. Buitenlandse assistentie is niet nodig.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Is er wel consessie als Balesar en Gilds voor de rechter moeten komen.
  Of is datgeen wat ze weten waardoor NF coalitie nog mag ademen?
  Er zijn zoveel vragen en de antwoorden zullen wij niet horen, oke dan maar een proces en wel een proces die eerlijk en rechtvaardig is, geen buitenlandse militairen die zich met binnenlands aangelegenheden bemoeien, geen aanslag door een gek die dan wordt doodgeschoten, geen verborgen scenario,s.


  Maak melding
 2. In een rechtstaat moet een rechtzaak op een normale manier kunnen gehouden worden evt. met beveiliging, want er zijn altijd hersenloze idioten die dwars willen zitten, desnoods met geweld. Ik hoop niet dat de justitie zal zwichten voor een individu, want als 1 persoon en aanhang zoveel tegenstand kan bieden dan ziet het er niet zo best uit voor de toekomst en veiligheid van het land.


  Maak melding
 3. Meneer Santokhie,
  U bent een uitstekende leerling maar als het om het reilen en zeilen gaat om de NDP gaat krijgt U een dikke onvoldoende.Dus pas op Uw tellen want er zijn een aantal ministers Uw voor geweest op deze ministerie van Justitie die nooit een poging hebben gedaan om de leider van DE REVOLUTIE te berechten.
  Gratis advies:HOU ALLES JURIDISCH CORRECT !!!

  Groetjes en succes!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 4. NDP-ers,

  Jullie zouden blij moeten zijn dat die verdachte criminelen een proces krijgen.

  Hoe anders was het op 8 dec. 1982, die gedode democraten kregen toen geen proces maar gewoon de kogel.


  Maak melding
 5. Heel goed,
  meerkan ik niet van maken.

  als ze niet komen opdagen, gewoon erna toe slepen en daar opsluiten zolang het proces niet is afgerond.

  god molen maalt langzaam maar zeker.
  barca


  Maak melding
 6. de gedode democraten hadden de zelfde bedoeling als bouta het was hij of hun
  er zijn belangenrijke dinges in het land te doen dan dit de stad op knapen b.v


  Maak melding
 7. De regering trekt miljoenen srd’s uit voor de beveiliging
  hoorde laatst in a baka dina torie dat er een groepje militairen een opleiding volgt in holland om de verschillende scenario’s te kunnen handelen
  het process is nog niet begonnen er is nog geen enkel bewijs dat suggereert dat bouta in een EERLIJK proces schuldig bevonden kan worden.
  er zijn zoveel nuttigge en nodige dingen die men met dat geld kon doen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES