Ulrich van Gobbel veroordeeld tot celstraf

24

Ulrich van Gobbel moet vier maanden in de cel. De ex-speler van Feyenoord werd gisteren door een rechtbank in Rotterdam schuldig bevonden aan verduistering. Van Gobbel, die op dit moment spoorloos is, is volgens geruchten naar Suriname ‘gevlucht’.

De inmiddels 37-jarige Van Gobbel had drie auto’s onder zijn hoede via een huurkoopovereenkomst. De ex-verdediger heeft deze auto’s doorverkocht zonder ze af te betalen. Eerder ontkende hij de verduistering.

Ulrich van Gobbel maakte vooral furore bij Feyenoord. Hij speelde in totaal 12 seizoen in De Kuip. Daarvoor kwam hij ook uit voor Galatasaray en Southhampton.

- Advertentie -

24 REACTIES

 1. Zonde dat je zo diep moet zinken
  De pro voetballers zouden een budget begeleiding moeten krijgen dan voorkom je veel problemen Er zijn genoeg gevallen profvoetballers ZOnde

 2. Van gobbel waarom nou?
  Je hebt zoveel geld verdiend in je loopbaan als profvoetballer waarom verlaag je je tot zulk proporties?
  Je hebt in nederland, engeland, turkije en voor suriprofs gespeeld.
  Vergeet materialisme rijdt dan in een citroen of vw polo enzovoorts en be happy my friend en enjoy of live.

 3. hahahahaha, santhoki santhoki, doe je werk, nee geintje
  laat van gobbel rustig in suriname dokken.
  4 maanden ach had ie gewoon moeten uitzitten. in nederland is dat 2.5 notabene. vakantie.

 4. Ik begrijp niet hoe een miljonair zo arm kan worden, dan heb je toch iets niet goed gedaan. Het is ook heel moeilijk om een stapje terug te doen als je als een koning heb geleefd.

 5. Door deze misstap van van Gobbel krijgen blanken die een heel lage dunk hebben van Surinamers, weer de neiging om te zeggen: “zie je, het is weer een zwarte”!.
  Van Gobbel, je hebt ons op deze wijze weer te kijk gezet!. Hartelijk dank!

 6. neemt niemandt kwalijk het is zo oooofffffffff

  na wang neger poring baka .
  blakamang e tang blakamang geldt is altijdt te kort

 7. Het is een echte Suri met sur.mentaliteit!!
  Hij probeerde geld te maken door zijn auto’s door te verkopen en zonder eerst af te betalen?! >>HAHAHA

 8. Dit is typisch een negroide mentaliteit vind ik. Onbegrijpelijk heeft hij nog geld over voor zijn oude dag. Hij heeft miljoenen verdiend en dan verlaag je je zo tot de begane grond of kelder.
  Is hij misschien ook familie van amafo of brunsie?

 9. Heel veel nederlandse voetballers hebben hun verdiende geld verkwanseld. Maar ze krijgen een kans om via simpele tv-programma’s terug te komen. Kijk maar naar Cruijff, Van Hannegem en naar die grapjas van een Rene van der Gijp. De ex-man van Angela Groothuyzen, de ex-ajaxied Ton Blanker is ook in de criminaliteit gestapt en heeft zelf in de gevangenis gezeten. Hoe staat het met Guus Hiddink die de belasting heeft opgelicht? Laten we het daar maar eens over hebben alvorens we een sranangmang onder de grond stoppen.

 10. Jammer. Daar gat onze naam. Te grabbel. En we moeten al zo dubbel hard werken in “Blank Nederland”. Niet 1.000.000 surinamers hebben het gedaan, slecht eentje, maar genoeg een blakka kleur in zijn bast om die 1.000.000 andere Suries een slechte image te geven in koud kikker landje. Ik kan me niet voorstellen dat Suries in sranang trots zijn met zijn ACT..

 11. jammer dat hij zoiets doet.hij leefde te groot blijkbaar.Ik hoop dat die andere donkere voetballer dat niet no doen.

  ruud

 12. Eee neger blijft een neger.
  Wang nengre tang nengre.
  Als de koe geen meer geeft wordt deze geslacht.

  fijne paasdagen.

 13. jammer dat van gobbel zoiets doet.
  hij heeft genoeg verdient als speler,
  maar heeft zijn hoofd niet gebruik.
  guus hidding heeft de belastingsdienst ook opgelicht maar daarvan hoor je niet zo veel.

  ruud.

 14. Prik (nummer 9) heeft gelijk,de andere reactie’s lees ik niet eens verder.

  Deze dingen gebeuren meer dan je denkt, omdat het deze keer om een Surinamer gaat is het wereldnieuws,laat die mannen oprotten,ze willen dat surinamers andere surinamers belachelijk maken terwijl zij zich ergens vol zuipen met bier en de surinamers uitlachen.

  Hopelijk is van Bommel in Suriname en dat ze hem met rust laten.

  Die ene man die een moord had gepleegd in Suriname op zn ex vriendin die wooont en werkt gewoon in Nederland terwijl hij uit de gevangenis in Suriname is ontsnapt,doet Nederland daar iets mee???
  Dat is veel erger dan een paar auto’s,dat is een mensenleven.

  Dat ding was in een uitzending van Peter R de Vries.

 15. Iedereen maakt fouten, daar leren we van. Ik ken hem persoonlijk, ik ben zelf een blanke Nederlandse en het gaat me allemaal erg aan mijn hart. Ik wens hem het allerbeste toe – waar hij nu ook mag verblijven.

  Mirjam

 16. quote: De ex-man van Angela Groothuyzen, de ex-ajaxied Ton Blanker is ook in de criminaliteit gestapt en heeft zelf in de gevangenis gezeten.

  Angela Groothuizen is nooit getrouwd geweest, het is de man (niet ex man) van Anita Heilker, idd collega Dolly Dot van Angela en ze zijn inmiddels 28 jaar getrouwd.

  Trouwens jaren van inburgering en anti racisme verdwijnen hier als sneeuw voor de zon als ik sommige reactie’s lees. Laat mensen lekker in hun waarde en scheer niet alles over 1 kam!

 17. dear friends does anybody know any more news about Ulrich..
  I am his friend from Turkey and also so long time i couldn’t reach to him.. i remember he had a child named naomi from his girlfriend vera…
  and i really would like to contact with uli..
  if it is possible any news will be welcome..

  regards
  metin..

 18. Mentaliteit van de vele creoolse mensen. Alles wat draait is geld. En als ze het eenmaal hebben dan spelen ze bigi ting. A kis van gobbel mooi. Ba zoekoe ba fini ba chari.

 19. We hebben jarenlang genoten van deze gepassioneerde Surinaamse voetballer. Slechte raadsheren, slechte omgang bederft nuttige gewoonten in het leven. Laten we vooral kijken naar de vele goede werken van deze mens. Veroordelen is makkelijk vanuit een luie stoel, hij heeft keihard gewerkt om een topvoetballer te worden, te blijven, met alle ups en downs, deze jongeman is op drift geraakt alleen. In plaats op hem te katten, janken en mauwen geef hem een arm om zijn schouders. Als hij zelf sorry zegt en berouw toont zal zeker heel Suriname hem warm ontvangen toch ? Jullie moeten er NU voor hem zijn in ‘slechte tijden’.

 20. @metin barut
  I hope you already find uli, maybe you should try facebook.
  Good luck

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.