Kiwanisclub Halderberge helpt Suriname

0

President Martien Schumacher van de Kiwanisclub Halderberge heeft zaterdagavond in Tivoli een bedrag van 3500 euro overgedragen aan zuster Generosa. Zij nam dit bedrag in ontvangst namens pater Dokus Weewee die in Suriname een ambachtsschool beheert.

Het project van deze school had dringend behoefte aan een steenpersmachine. De leden en sponsoren van de Kiwanisclub brachten het bedrag zaterdag bijeen tijdens een exclusief charity diner van vijf gangen, voor 95 euro per couvert.

De avond was, met muziek van studenten van het conservatorium van Fontys uit Tilburg, erg geslaagd, aldus Schumacher in BN/DeStem.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.