dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit NederlandLaetitia Vriesde bevallen van een dochter

Laetitia Vriesde bevallen van een dochter

-

Does Travel & Cadushi Tours

Laetitia Vriesde, de atletische trots van Suriname, is bevallen van een dochter. Zo heeft radiofayalobi.nl afgelopen weekend officieel bekend gemaakt. Moeder Laetitia en vader Bas zijn beretrots op hun dochter die de naam Joi Vienna heeft gekregen. Joi zag het levenslicht op 19 maart om 07.34 bij een gewicht van 2215 gram en een lengte van 45 cm.

Radiofayalobi.nl had na de bevalling een exclusief gesprek met Laetitia vanuit het ziekenhuis waar zij en de kleine telg aan het aansterken zijn. Op haar beurt heeft de atlete iedereen bedankt voor de enorme belangstelling tijdens haar zwangerschap en de bevalling.

Laetitia wordt één van de ambassadeurs van BRASA 2007, de caribische lifestyle beurs op 23, 24, en 25 november in de RAI AMSTERDAM.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

12 REACTIES
 1. Lieve Laetitia,
  van harte gefeliciteerd. Suriname zal jou eeuwig dankbaar zijn voor de wijze waarop je ons land decennia lang hebt vertegenwoordigd en nog steeds doet. Zelfs je kinderwens heb je daaraan ondergeschikt gemaakt. Gelukkig is het er nu toch van gekomen en zal je blijven voortleven in Joi en haar nageslacht want…”Zonder onze Titia kunnen wij niet leven…”.


  Maak melding
 2. Laetit,

  Als atlete ben je een voorbeeld. Mag je ook een voorbeeldige moeder zijn voor je kind. Veel geluk en gezondheid toegewenst door mij en vele andere Srananmans


  Maak melding
 3. Hoi Tiets en Bas,
  Heel veel geluk met jullie spruit. Dat zij dezelfde ’turbo’ benen als jou mag hebben Tiets opdat zij over 18 a 20 jaar in de voetspoeren van haar moeder mag treden.
  Nogmaals heel veel geluk en liefde voor die kleine.

  M.Fleur


  Maak melding
 4. Hallo Laetitia en Bas,
  van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Grandioos. Ik wens jullie veel geluk met de kleine meid.
  Wonen jullie nog in Hoogvliet? Zo ja, dan kan ik een ets sturen van het sterrenbeeld van jullie dochter.
  Ik doe ook alvast de groeten van mijn zusje Cobi de pedicure. En als Anoeschka Daans het hoort, dan ook natuurlijk van harte van haar.
  Lieve groeten van mij en van Joop
  Gerda Honkoop (ex-trainster PAC)


  Maak melding
 5. bravo vrouw dit is jouw mooiste en beste medaille. beleef er veel plezier aan het is jouw gegund ook aan de vader natuurlijk.Je zult later wel niet aan het kind zeggen ” schat je bent lief ….wannneer je slaapt. ha ha ha SUCCESsportieve vrouw !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES