Gratis diner voor mensen met 2 paspoorten

0

De Surinaamse medeoprichter van Restaurant Fifteen te Amsterdam, Sarriel Taus, heeft zich op een ludieke manier in de discussie over de dubbele nationaliteit gemengd. Hij nodigt iedereen met twee paspoorten uit voor een gratis Umbriaans diner vandaag.

Het restaurant kenmerkt zich door de mix aan culturen. In het restaurant werken veel mensen van verschillende etnische afkomst, zoals Mauritius, Marokko, Turkije, Antillen en Somalië.

,,Ook in Fifteen werd stevig gediscussieerd over de moties van Geert Wilders. Uiteindelijk heeft Fifteen besloten iets te doen. Wat iedereen binnen Fifteen met elkaar gemeen heeft, buiten het Nederlanderschap, is een passie voor eten en mooie producten. Een of twee paspoorten, het maakt niet uit. Eten verbroedert”, aldus Taus.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.