Home Onderwerpen Entertainment Komproe blaast theatertour af na arrestatie

Komproe blaast theatertour af na arrestatie

9

Howard Komproe heeft de laatste negen voorstellingen van zijn theaterprogramma ‘Howard 4t 1& ander’ afgeblazen. Dat heeft zijn impresariaat KIK Productions donderdag gemeld.

Aanleiding is het incident waarbij de 35-jarige cabaretier vorige week werd gearresteerd na een ruzie met zijn vriendin, voor een optreden in Purmerend. Daarbij kwam het tot een handgemeen, waarop een ooggetuige de politie belde.

Het theaterprogramma van Komproe is een egodocument dat zo over de cabaretier zelf gaat, dat hij het nu onmogelijk kan spelen, laat het impresariaat weten. Zo stelt hij de huidige omgangsvormen tussen mannen en vrouwen aan de kaak. “Dat kan hij onmogelijk nog geloofwaardig, laat staan overtuigend brengen.”

Maar belangrijker nog is volgens het impresariaat dat Komproe zelf behoorlijk is aangeslagen door de gebeurtenis. Fysiek geweld zou nooit eerder voorgekomen zijn tussen hem en zijn vriendin. Hij wil zich nu bezinnen.

9 REACTIES

 1. Heel goed idee van Howard om het programma onder de huidige omstandigheden af te gelasten.
  Ik hoop dat Howard na zich bezonnen te hebben, zijn programma kan hervatten.

 2. Losse handjes? Dat moet inderdaad bestraft worden. En op deze wijze is het zeer gepast.

  Vr groet Diane

 3. hmmmm. even in het kort!
  vrouwen bezinnen zich immers nooit. Mischien dat een corrigerende tik wel werkt.

 4. Howard en vriendin,
  Laat jullie niet leiden door al het gepraat over iets dat prive is. De politie zou zich er ook zeker niet mee mogen bemoeien als geen van jullie tweeen dat wilde. Laatstaan daar een rapport over maken en die wereldkundig te maken.

  Opzet. Men is willens en wetens bezig om al onze mensen te besmetten.

  Houden we strsks nog dromen en roll modells over.

  Intussen wel zuiplappen en junks als Hazes en brood eren

 5. ze moesten je voorlopig een tijdtje opsluiten
  je lijkt me tuur wel
  goed ga zo verder
  rechtweb

 6. Andre hazes heeft in beschonken toestand vaak zijn eerste vrouw mishandeld. Maar de haagse politie heeft hem niet gearresteerd en dit ook niet wereldkundig gemaakt en andre heeft daarvoor ook nooit een optreden behoeven af te gelasten. Daar hoor je niemand over.

 7. Volgens mij heeft André Hazes in de bajes gezeten, omdat zijn ex mishandelde?
  Of was het om een andere reden?

 8. André Hazes is André Hazes,ja!De heer Komproe moet met zijn tengels van het lijf van anderen afblijven en niet dalen tot het niveau van een junk c.q.top alcoholist.Hij woont niet in de jungel waar het er een “free for all ” is maar in een geciviliseerde maatschappij,dus wordt van hem verwacht zich te conformeren aan de aldaar geldende gedragsregels.

 9. Howard Komproe is een ‘zoutloze’ troetelturk, en geen cabaretier. Hij doet mij denken aan Regilio Tuur, die volgens een echte cabaretier Youp van ’t Hek, zijn werk mee naar huis nam. Nadat hij wereldkampioen boksen was geworden, werd hij tot sportambassadeur van Nederland benoemd. Hij verloor zijn ‘diplomatieke status’, nadat hij de moeder van zijn kind alle hoeken van het huis had laten zien. Bovendien bleek hij een laffe recidivist te zijn.
  Howard Komproe schopte het tot ‘Postbank-neger’. Het etno-uithangbord om allochtone centjes te kunnen beheren. Het is opvallend, dat bij deze getogen zwarte nederlanders met accentloze tongval, het publieke imago hemelsbreed verschilt met het private. Wat een pech heeft Howard, dat de eerste keer dat hij zijn vriendin slaat, dit meteen publiekelijk bekend wordt. Of is hij ook een recidivist? De vriendin van Edgar Davids vond het pas na acht keer welletjes. De ‘Postbank-neger’ zult u in de toekomst als zodanig niet meer op de televisie tegenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.