donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameNieuwe leiding Surinaams Pedagogisch Instituut

Nieuwe leiding Surinaams Pedagogisch Instituut

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 13 mrt – Er is een nieuwe leiding aangesteld op het Surinaams Pedagogisch Instituut, SPI. Volgens minister Erwin Wolf van Onderwijs & Volksontwikkeling, Minov, moet op zijn minst de rust terugkeren nu waarnemend directeur Emmy Hart heeft bedankt. Prioriteit is het redden van het huidige collegejaar.

Volgens Wolf zal dit ook lukken met de inzet van docenten en studenten. De leiding moet de ruimte gegund worden om zaken weer op de rails te krijgen. Hart heeft nauwelijks kunnen functioneren sinds haar aanstelling aan het begin van het collegejaar. Met name de onderdirecteuren zouden haar het besturen onmogelijk hebben gemaakt. Wolf vindt dat die periode nu voorgoed afgesloten moet zijn.

Het SPI heeft zijn taak waar van leverancier van goede leerkrachten waar te maken. De coördinatie is nu in handen van vier oudgedienden, waaronder voormalig SPI-directeur en minister Karan Ramsundersingh. Volgens docenten en studenten is er weer vertrouwen genoeg. Over het hervormingsprogramma Kweekschool Nieuwe Stijl, dat Hart tot haar missie had gemaakt, wordt voorlopig gezwegen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Zijn er soms geen andere jonge leerkrachten en managers dan altijd weer op de oude valleen. Ook nieuwe dynamische mensen moeten de kans krijgen. Er lopen er veel rond en trouwens wij doens alsof de oude, met lof, zo onvervangbaar zijn.
    H. Taus


    Maak melding

  2. De berichtgeving in o.a. dit artikel m.b.t. de onderdirecteuren is totaal bezijdens de waarheid.Het is jammer dat individuen in de top van het MINOV de waarheid verzwijgen en de gemeenschap al of niet opzettelijk misleiden m.b.t. verkeerde berichtgevingen in de kwestie Hart.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES