woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijHoward Komproe na ruzie met vriendin aangehouden

Howard Komproe na ruzie met vriendin aangehouden

-

De Surinaamse stand-up comedian Howard Komproe is donderdagavond in Purmerend gearresteerd vanwege het plegen van gewelddadigheden tegen zijn vriendin. Dat gebeurde voor een optreden dat zou plaatsvinden in Theater de Purmaryn.

Een getuige zag dat de 35-jarige Komproe in een steegje een handgemeen had met zijn vriendin en belde de politie.

Volgens Kik Productions, het impresariaat van Komproe, wilden de twee kemphanen echter niet dat de politie erbij betrokken werd, omdat zij ”hun twist beschouwen als een privéaangelegenheid”. De vriendin van Komproe heeft geen aanklacht tegen haar vriend ingediend.

Het optreden in Purmerend moest door de arrestatie van Komproe worden afgelast.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

25 REACTIES
 1. Arme Howard,
  Handgemeen? Zijn er klappen gevallen?
  Hopelijk was dit slechts een “lovers quarrel” en een storm in een glas water.
  The show must go on Howard!


  Maak melding

 2. Lijkt me gewoon een ruzie tussen twee geliefden. Soms is het goed om stoom af te blazen. Vanwaar alle heisa? Alsof blanke mannen zulke lieverdjes zijn. Regelmatig hoor, zie en lees je geweldsdelicten van die kant.
  Maar tja, als je in de picture bent, dan vang je veel wind.
  Oeng mek eng boeng baka jere.


  Maak melding

 3. Bhai (nr.1),
  Wat lult U toch slap en griezelig uit uw nek met de ondoordachte en bevooroordeelde reactie:”Zwarten zien vrouwen als ondergeschikt”.U generaliseert en dat is heel animaal,primitief,ongeletterd,gevaarlijk en dom!Deze uitspraak zegt veel van en over u zelf.Uwenthalve weet ik intussen met welke categorie zwarte mannen u zich ophoudt.Zeg mij wie je vrienden zijn en ik zal je vertellen wie je bent.Maar er is veel meer onder de zon,dat verzeker ik u.Strek uw lamme vleugels uit en sla bijv.de Nederlandse dag- en weekbladen er maar op na en u komt terug van uw absurde,demoniserende,demoraliserende en kotsmisselijke racistische uitspraak.Dat er n.b.anno 2007 op de koop toe,nochtans entiteiten van dit kaliber,vergiftigd met dit verdorven brein,op deze aardbodem rondstruinden had ik voorzichtig argwanend en op zijn minst voor mogelijk gehouden.Even dit ter uwer informatie:Over de hele wereld worden mensen “van welke pluimage” dan ook(!) fysiek en psychisch hartvochtig mishandeld;de daders zijn evenzo ook van allerlei allooi en niet specifiek “zwart” zoals uw stompzinnige,tendentieuze uitspraak suggereert.Door uw falsificatie van het mensbeeld heeft u zich jammerlijk op een pijnlijke manier van het beschavingcentrum gediskwalificeerd en hoort ergo niet thuis in de rij van de geciviliceerde wereldburgers.U moet zich dood schamen dit achterlijk gezwam uit te kotsen.Zo niet dan doe ik dat voor u.Getver!!Bah!!


  Maak melding

 4. Ophef voor niets. Dit komt voor in de beste families. Snap niet dat dit als nieuws gekenmerkt wordt. Moet toch gewoon kunnen. Howard laat je niet kistenoe dit in de toekomst thuis tussen 4 muren, dan weet je zeker dat je gevrijwaard blijft van dit geouwehoer. Succes met je carriere.


  Maak melding

 5. John Kraaykamp heeft zijn donkere vriendin mishandel en daar wordt ff wat in de pers vermeld. Een surinaaamse BN-er heeft een onenigheid met zijn vriendin met heftige handgebaren en meteen is hij haar aan het mishandelen. Bhai, Klaarwakker en Pedro, gedragen jullie je hierover op dit forum niet als de witte pers hoor.


  Maak melding

 6. “”Volgens mij is hij niet de eerste bekende zwarte man die zijn vrouw live mishandeld.””
  ——————————————–
  Goeie opmerking Bhai: “die zijn vrouw “”LIVE”” mishandeld.

  Al die andere niet zwarte mannen doen het zo te zien “”BINNENSHUIS””. Dat is zeker een compliment waard.

  Marron


  Maak melding

 7. jongens het is 2007, je zou toch denken dat mensen, minder bezig zouden zijn met raciale kwesties, bent u op de eerste plaats een mens of een ras?


  Maak melding

 8. Oke dan Prik,met jou ben ik het helemaal eens,dat zouden mijn woorden geweest zijn als jij ze nog niet gebruikt had in die volgorde.

  Laat Howard met rust,als ze die man niet kapot kunnen krijgen dan verzinnen ze wel iets of ze maken iets erger dan dat het is.

  Waarom maakt Nederland daar wereldnieuws van,ze moeten wereldnieuws maken van dingen die echt erg zijn,zoals de loverboys probleem,leraren die pedofiel zijn enz in Nederland.

  Er staat zeker al een tijdje een witte man klaar om Howard zn plek in te nemen bij bv de Postbank maar er was geen reden om hem weg te krijgen dus brengen ze hem maar op deze manier negatief in beeld.

  F*ck hun!!!


  Maak melding

 9. Ik wil niets te maken hebben met het goed praten van deze zaak als het waar is, wel kan ik zeggen als het mijn zus of dochter was dat Howard een pakslaag had gekregen.
  Zo rekenen wij in de familie af met aangetrouwde mannen die proberen lastig te zijn, eerst praten en als ze echt tranga jesi zijn, dan maar voelen.
  Tot nu toe altijd gelukt.


  Maak melding

 10. Foei,Howard!!!En wat een slechte timing zo kort na “de internationale vrouwendag” n.b.
  Met deze misdaad schaad jij(als exponent van de Surinaamse samenleving) niet alleen maar “ons blazoen” maar erger nog geef je ontegenzeglijk o.a.in Nederland domme kwaadsprekers (o.a.racisten) op de koop toe voer voor ongefundeerde en bevooroordeelde uitspraken.


  Maak melding

 11. Kabila,
  Je zegt het heel goed:”Tot nu toe gelukt”.Met nadruk op “tot nu toe”.
  Je zou ook de verkeerde kunnen tegenkomen;één die weet en er op is voorbereid dat jullie in aantocht zijn.En dan zijn de rapen gaar!!!!Je mag dus van geluk spreken;veel eigenrechters liggen 6 voet onder de gras zoden omdat ie zo dapper was……Er zijn voorbeelden te over.


  Maak melding

 12. Ja die onschuldige Howard, daar gaat zijn imago dan.
  Wie geloofd die getuige? zijn vrouw heeft geen aanklacht ingediend, misschien verdiende ze het wel als er klappen gevallen waren, vrouwen kunnen ook de eerste klap geven.
  Jammer dat zijn optreden niet door ging.
  Wie volgt?: Rayman maybe?


  Maak melding

 13. Zamunda,

  En jij generaliseert.

  In elke cultuur zijn er mannen, maar ook vrouwen die de partner slaan.
  Waarom het weer over de hindostaanse mannen alleen hebben!


  Maak melding

 14. Ik ben het eens met Saya,

  Zamunda negers mishandelen hun vrouwen niet?
  Ze zijn nog erger dan beesten ze mishandelen en verminken (besnijden) hun vrouwen.


  Maak melding

 15. Blakamaribo,

  Dit artikel gaat over een niet-hindostaan, die gewelddadigheden heeft gepleegd tegen zijn vriendin. De zoveelste niet-hindostaan alweer die op deze negatieve manier in het nieuws komt.
  Regilio Tuur is ook zo’n figuur.
  Maar Zamunda gaat inhoudelijk niet in op het artikel.
  Neen hij/zij moet persé de hindostanen erbij betrekken.
  Nu ga ik de hindostaan die zijn partner slaat ook niet goedpraten, maar het gaat in dit geval niet over een hindostaan.

  So Sad!


  Maak melding

 16. Alweer zo´n uitspraak van blakkamaribo.Typisch!!!Ik ken ook bevolkingsgroepen die hun vrouwen met een bijtende chemische vloeistof of benzine overgieten en in brand steken als ze niet aan de huwelijksverwachtingen voldoen.Een vrouw die bijvoorbeeld alleen maar dochters krijgt,is het haasje!!!!!!!Wat een niveau!!!!


  Maak melding

 17. Die witte mannen slaan ook vrouwen,ze mishandelen ze zelfs en vooral de vrouwen die ze vanuit het buitenland halen zoals de Filipijnen,Suriname,Thailand,Indonesie en ga zo maar verder.

  Ze veroveren die vrouwen met mooie praatjes en éénmaal aangekomen waar ze ze willen hebben moet er gebeuren wat die mannen willen.

  Die mannen zijn vaak gescheiden en sommige oud,ze breken een ander gezin en ze mishandelen die vrouwen op tijd.

  Die vrouwen praten er met niemand over want ze denken dan dat ze op hun bek gaan want ze kozen voor die man,lieten alles achter door die man,dus ze maken het niet bekend aan familie ofzo.

  Weet je hoeveel meisjes uit die landen en ook Suriname hun land hebben verlaten om zo een man en uiteindelijk hoer zijn geworden.
  Wat komen die mannen in Su doen??
  Ze betalen 600 euro-800 euro voor een ticket en wippen elke dag een paar verschillende meisjes en vrouwen van verschillende rassen in Suriname.Wie weet zetten ze wel iets in hun drankje.

  Veel zullen het wel niet met mij eens zijn,ieder zijn eigen mening.

  Niet alle wittemannen trouwens,en zo slaat ook niet alle gekleurde man een vrouw.


  Maak melding

 18. Su je hebt gelijk en toch ……………… die vrouwen willen het toch zelf?Plotseling deugt de zwarte man niet meer.Ze valt voor een paar euro’s.Hebzucht!!!


  Maak melding

 19. Wat een gelul allemaal. Dom van Howard om zich niet te beheersen, maar aangezien we niet weten wat er gaande was, zou ik me niet in s’mans prive bemoeien.Een ding moge duidelijk zijn GEWELD (verbaal of fysiek) is FOUT.


  Maak melding

 20. Thanx Franco,

  Veel mensen weten dat het in de meeste gevallen er zo aan toe gaat,maar ze willen het niet toegeven om de één of andere reden.

  Volgens mij zijn er veel mensen kleurenblind en kunnen ze alleen maar wit zien.

  Voor een deel heb je gelijk dat ze het zelf willen,sommige mensen vallen gewoon op witte mannen daar is niks aan te doen maar anderen trappen in dingen waar ze later pas achter komen.Als iemand het slecht heeft gehad en zo een witte man neemt een lening van een 2000-3000 euro en gaat op vakantie en geld uitgeeft als water,en die man doet alsof die gek is op haar,dan weet ze misschien niet wat haar overkomt.Zij is misschien dan verliefd en tja liefde maakt blind.

  Waarom zijn blanke vrouwen niet meer populair bij de witte mannen,die hebben een positie binnen een relatie.
  Een buitenlandse vrouw verlaat alles van haar,d’r land,familie,misschien wel man,wie weet met wat voor ruzie enz om bij de witte man meer geluk te vinden.

  Lukt dat niet dan dan zal ze toch veel blijven accepteren van die witte man,want stel dat iedereen en alles erachter komt dat ze op d’r “bek” is gegaan dan wordt haar misschien heeft ze “thuis” alles verpest en dan gaat ze terug.Ze heeft daar dan geen poot om op te staan volgens mij,ze zal nog lang van alles aan horen waar ze misschien wel helemaal lauw door wordt.

  Dus wat doet ze,ze houdt dr kop en slik alles(letterrlijk en figuurlijk) van die man.Hoe ongelukkig ze ook is.

  Ik kan ook ongelijk hebben iedereen ervaart en kijkt anders naar dingen maar er wordt altijd naar de gekleurde man gewezen,en niemand heeft het er over.

  Inderdaad waarom is de donkere man niet meer interessant???

  Inderaad mujer geweld is nooit goed te keuren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES