Suriname opgenomen in hulpplan Verenigde Staten

1

PARAMARIBO, 7 mrt – Suriname mag meeprofiteren van een nomvangrijk hulpprogramma dat de Amerikaanse regering heeft voorbereid voor Latijns-Amerika. De Amerikaanse president George Bush heeft het hulpprogramma aangekondigd aan de vooravond van zijn bezoek aan de regio. Hoe groot de hulp is, weet niemand nog.

Ook inhoudelijk is weinig bekend. Volgens de Ware Tijd mag Suriname in elk geval rekenen op medische steun. Het medisch schip Comfort van de Amerikaanse marine wordt later dit jaar verwacht als onderdeel van een regionaal bezoek. Volgens woordvoerder Andy Utschig van de Amerikaanse ambassade zijn medische operaties niet uitgesloten.

Er komt eerst een missie om vast te stellen welke operaties uitgevoerd kunnen worden en het aantal personen te registreren die eventueel in aanmerking komen. Overigens zal de traditioneel geworden medical readiness training, Medret, ook dit jaar worden uitgevoerd. Medret is een initiatief van het Amerikaanse leger, dat met de regio voorbereid wil zijn op rampen. De medische hulp is gratis.


1 REACTIE

  1. Never trust the YoU…Alleen plegen van Genocide zit in jullie kop, VErbeter de wereld Amerika, begin bij jezelf……
    What about The So many Ghetto’s in Amerika…..?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.