‘Surinaamse’ beurs voor University of Westminister

6

Na intensief lobby-werk met de University of Westminster en enkele sponsors, is het het Honorair Consulaat van de Republiek Suriname te Londen gelukt om een 100% gefinancierde studiebeurs aan te bieden aan een Surinaamse student. Dit maakte Honorair Consul Amwed Jethu gisteren bekend.

De beurs komt tot stand in samenwerking met Jet Investments en de University of Westminster en omvat onder andere een full scholarship voor een Masters opleiding, inschrijfgeld, accomodatie, kosten van levensonderhoud ( £400 per maand) en een dubbele toelage voor de eerste maand.

De beurs kent enkele voorwaarden. Zo dient de student een studierichting te kiezen die relevant is voor de toekomstige ontwikkeling van Suriname. Ook dient hij of zij na afronding van de studie naar Suriname terug te keren. Het academisch jaar start mid september 2007. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 15 Mei 2007.


6 REACTIES

  1. Hoeveel afgestudeerden zitten op een baan te wachten. Was het niet beter geweest als ze ook een Surinaamse paspoort hadden. Wie wil zijn buitenlandse paspoort afgeven? Ik zie het niet zitten, omdat ze hun familie willen blijven zien.


    Maak melding

  2. Hallo zijn deze beurzen bedoeld voor studenten die in Suriname wonen of zij die in Nederland wonen.En hoe kan ik in aanmerking komen contact:waarispaulus@hotmail.com


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.