zondag, mei 26, 2024
HomeRedactioneelFoto's en film finale Miss EU verkiezing

Foto’s en film finale Miss EU verkiezing

-

Does Travel - naar Suriname

Op 23 februari 2007 werd in Suriname het Miss EU-beautycontest gehouden. Aan het contest, dat door de Turkse organisatie ‘Vizyon production’ is opgezet, namen meer dan twintig jongedames uit verschillende EU landen deel. Gedurende 2 weken waren er diverse activiteiten. Afgelopen weekend was de finale van het evenement. De Miss EU 2007 verkiezing werd gewonnen door het 25-jarig Spaanse model Carmin Martinez. Zij versloeg de Miss uit Letland (tweede plaats) en Turkije (derde plaats).

Onze verslaggever was aanwezig en maakte onderstaande film en een uitgebreide fotoreportage welke te zien is op www.surinamefoto.com.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Ik snap iets NIET. Waarom een Miss-EU verkiezing in suriname ? Zo te zien gaan de turken suriname overnemen ?……De surinamse regering laat allemaal toe dat de turkse maffia, richting suriname oprukt.


  Maak melding
 2. Een Eu verkiezing en niemand in de Godsganze EU praat erover. alleen in dwt lees je erover.
  Ik woon in nl en ben nieuwsverslaafd en heb geen seconde op welk medium dan ook iets hierover gehoord.

  Santhoki waar ben je, dit is geen zuivere koek!


  Maak melding
 3. Harry nr. 2..Oh jij zoekt San-tok-ie.. die man slaapt, met een piking meid.. mi jere wang Torkoe a sma no mooi…Back and neck style..te-ri-li-er gi-bi.


  Maak melding
 4. Oke dang mensen,jullie hebben gelijk die ka vieze Turken hebben vrij spel in het land,en als het fout gaat wat dat gaat het zeker een keer,die Turken sloegen die medewerkers al een keer de tering dan gaan die mannen zeggen die Turken zijn erg.
  Stop ze nu het nog kan en het nog niet helemaal te laat is.

  Voorkomen is beter dan genezen.

  Surinaamse regeing DENK NA,dan maar liever arm dan crimineel geld van die turken,want van het geld dat ze inleveren nemen ze uiteindelijk 5x zoveel mee naar hun land over ander man’s rug en met geweld en Suriname zit in de stronterij.


  Maak melding
 5. …verdwaalde Misspoesverkiezing
  Blakamang nanga sma wiki pjing so nòh,
  …dit gaat het verstand te boven
  ..ze kunnen zich gewoon niet helpen, hè?..
  Dit moeten onze kleintjes mooi vinden…?
  Huiden die niet eens een beetje zon aankunnen…
  Zonder kleding lopen ze met stijve kaken opelkaar en één neppe lach, die een gevoel moet kweken dat de zon ze goed doet……
  …zonder schaamte, bleek, onbedekt,
  …respectloze verkiezing gi blakamang nanga sma…
  ..flatscreenAss, fake van top tot teen,
  …en dit moet schoonheid uitbeelden…?


  Maak melding
 6. Een eu- verkiezing in suriname, georganiseerd door turken. Hoort turkije al bij de eu dan of ging dat nog een jaar of vijtig duren? En wanneer is dan die miss caricom verkiezing in istanbul???????????


  Maak melding
 7. waauwww dit is wel heel onwaarschijnelijk. Beroepshalve ben ik fulltime met de EU bezig maar eh hier heb ik nog nooit van gehoord.

  Miss Europa bestaat al wel jaren lang, maar Miss EU… die is nieuwe! En Turks! En in Suriname! haha


  Maak melding
 8. De Turken zullen gedacht hebben:”Ach,die domme achterlijke Surinamers in dit dorp zullen we weer wat op de mouw spelden.”Ik vraag me af welke notabelen van het dorp er ook bij de neus genomen zijn.Zeg het eerlijk:Dit is Suriname toch niet waard?
  Is het je ook opgevallen dat men niet moeders mooisten naar Suriname heeft gelokt?
  Ik kan het weten.Loop al een tijdje hier rond.En hun I.Q ? V M B O BL-niveau(schappen vullen bij Blokker of Zeeman)?Want als je je voor zo’n grote leugen leent en tegelijkertijd denkt dat je niet betrapt wordt,moet je heel naief zijn.


  Maak melding
 9. Ik kom op een idee!!!Stuur undercover wat Nederlandse journalisten er op af.En de onderste steen zal dadelijk naar boven gehaald worden.Dit moet wereldwijd bekend gemaakt worden.Wat zullen die meisjes ook stiekem in hun vuistje gelachen hebben.


  Maak melding
 10. het erg vreemd allemaal, de missen waren voor niemand aanspreekbaar ook niet voor de pers. waar ik naar benieuwd ben is hoe de voorselectie is verlopen. miss holland ene petra de vries is in nederland geheel onbekend. zo het schijnt spraken de meeste missen de nederlandse taal. het is gewoonweg een groot pr stunt van de turken om zich te kunnen profileren. suriname is wat niet gereguleerd wat casino’s en er is niet echt toezicht op grote witwas praktijken. laten wij de gewone burgers en de regering gewaarschuwd zijn…eerst de chinezen…..en dan de turken……..wat volgt?


  Maak melding
 11. ik zou nu alvast rillen en trillen.!!Suriname, eens een prettig en rustig land,zal in de toekomst veranderen in een vechtparadijs met etnische en geloofsconflicten.
  Suriname zal over enkele jaren door Turken en Marokanen overgenomen worden.


  Maak melding
 12. Zo, zo… ik schrik wel even van al die racistische commentaren hierboven…

  Het lijkt wel alsof ik die duitse meneer met dat kleine snorretje vanaf zijn balkon hoor tekeergaan!

  Als jullie die turkse meisjes niet mooi vinden, ga dan gewoon niet naar die miss verkiezing kijken! Hebben ze alleen maar VMBO diploma’s? Leg me nu eens haarfijn uit wat er verkeerd is aan een VMBO diploma.

  Vooral Godownbabylon maakt het wel erg bont met zijn commentaren op het turkse fysiek.
  Ik ben ook blakamang, maar ik heb er nooit een probleem van gemaakt dat andere volkeren een andere huidskleur en een ander soort billen hebben. We zijn gewoon allemaal mensen, so don’t go there, please. Wij vinden het ook niet zo tof als ‘niet blakamangs’ spottende commentaren geven over ons uiterlijk, right?
  (Wat zou hij overigens bedoelen met: “blakamang nanga sma”?)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES