Stichting Stimular organiseert mini-congres in Suriname

0

De Nederlandse Stichting Stimular organiseert op vrijdag 9 maart 2007 een mini-congres in Suriname, getiteld ‘Ondernemen op de golven van klimaatverandering’. In Unique aan de Rust en Vredestraat te Paramaribo, zal de film ‘An Inconvenient Truth’ met Al Gore vertoond worden.

Gore geeft daarin zijn kijk op de aanpak van het klimaatprobleem. Wat kunnen het Surinaamse kabinet, het bedrijfsleven en wij daarvan leren? Stimular nodigt deze groepen uit om samen deze indrukwekkende film te bekijken en te bespreken.

Na afloop van de film, volgt een korte presentatie van Stichting Stimular en een Paneldialoog met vertegenwoordigers uit het Surinaamse bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.