Surinaamse oppositie overweegt boycot begroting

2

PARAMARIBO, 23 feb – De oppositie overweegt de verdere behandeling van de overheidsbegroting te boycotten. Dit zegt Jiwan Sital van A 1. Aanleiding is de wijze van leiding geven tijdens de vergaderingen. Met name vice-voorzitter Caprino Allendy zou het niet te nauw nemen met de voorgeschreven neutraliteit van zijn positie.

Hij zou te veel geneigd zijn alles van de coalitie goed te keuren en zoveel mogelijk trachten de oppositie de mond te snoeren. Volgens Allendy gaat het er vooral om de begrotingsbehandeling eens eindelijk te laten opschieten. Die loopt al sinds december en is nu al de langst durende ooit in de Surinaamse geschiedenis. Hij zegt de oppositie door te hebben.

Die zou er alleen maar op uit zijn de behandeling zo lang mogelijk te rekken. “Ik weet waarmee jullie bezig zijn, maar de minderheid van het parlement zal niet voor ons komen beslissen”, riep Allendy tijdens de laatste vergadering. Volgens de oppositie maken alle eenenvijftig parlementariërs aanspraak op dezelfde behandeling. Blijft die uit dan heeft het vergaderen geen zin, ook omdat nu al vaststaat dat de begroting goedgekeurd zal worden.


2 REACTIES

  1. Mang ano no kang toch…dat ding was gangster kabaal….”Alie a jindi” was zwak hoor…waarschijnlijk is hij een agressieve vent..unu luku bun jara..

    Vniet neem je boys onderhanden zij spelen gevaarlijk spel.

    Het is geen pakta oso.. mang a no kang toch.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.