150.000 euro voor scholen in Suriname

6

In een goedgevulde raadszaal werd donderdag 15 februari het project ‘Samen Sparen voor Scholen in Suriname’ feestelijk afgesloten. Met vrolijke Surinaamse muziek en veel lovende woorden voor initiator Aly Hilberts werd het eindbedrag door Klasien Hoekman bekend gemaakt. De eindstand, 150.000 euro, een absoluut recordbedrag.

Het bedrag van 150.000 euro is de totale slotsom van alle projecten van de Zwartewaterlandse bevolking, de schenking van de gemeente Zwartewaterland en de bijdrage van het Zeister Zendings Genootschap en Impulsis.

Zwartewaterland heeft bij elkaar bijna 48.000 euro opgehaald. Het Zeister Zendings Genootschap en Impulsis hebben dit bedrag aangevuld tot de uiteindelijke slotsom van 150.000 euro.


6 REACTIES

 1. Leuk dit soort berichten. Als de donoren maar zelf ter plekke het geld gaan uitgeven en managen. Want de geschiedenis leert dat als het geld wordt opgestuurd en de mensen aldaar het zelf moeten beheren het geld in rook opgaat.


  Maak melding

 2. ik begin een hekel te krijgen aan die zo genamde surinamers als Prik, waarom ga je niet ter plaatse en helpen de dingen te organiseren. Je geef constant een negative indruk over Suriname en surinamers. Wat denk je dat de rest van de wereld zal denken. En kan je, je beweringen bewijzen. Als je het beter weet en je wil helpen moet, kan je alvast beginnen met adviseren. En later ook iets organiseren


  Maak melding

 3. ja, blijven jullie ïdioten” maar geven terwijl het overgrote deel daat geen flikker uitvoert en de anderen hun zakken bliven vullen.Ïk vraag me af wat al die bouwvakkers doen die bij ÖPENBARE WERKEN”op de loonlijst staan,dat die niet ingezet kunnen worden om scholen te bouwen.


  Maak melding

 4. Lunga, zolang types zoals jij een hekel hebben aan mij weet ik dat ik de vinger op de zere wonde leg. Dus houden zo. Denk je nou echt dat DE REST VAN DE WERELD interesse heeft in wat ik schrijf? Neen hoor, alleen die kleinzielige zich surinamer noemende creaturen die de waarheid niet onder ogen willen zien en voortdurend struisvogelpolitiek spelen. Nogmaals, ik voel me prettig als figuren zoals jij een hekel aan me krijgen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.