Suriname klaar voor eerste Miss EU verkiezing

9

PARAMARIBO, 17 feb – Suriname is gereed voor de eerste Miss EU-verkiezing. Dit zegt woordvoerster Marilyn Poetsema van het Turkse Vision Productions, dat de verkiezing organiseert. De meeste van de deelneemsters uit dertig Europese landen zijn reeds aangekomen in Paramaribo. Volgens de organisatoren wordt het een waar spektakel op 23 februari.
MISS EU Suriname
De schoonheden moeten vooral Suriname helpen promoten. “Suriname kan extra bekendheid krijgen als toerismeland”, zegt Poetsema. Behalve de door Turken beheerde Surinaamse casino’s Tropicana en Mirage, behoort ook de SLM tot de sponsors. Dat de EU-vertegenwoordiging in Paramaribo elke betrokkenheid van de EU heeft ontkend, mag de pret niet drukken. De winnares krijgt twintigduizend euro.


9 REACTIES

 1. suriname moet uitkijken naar die mafia turken want ze hebben de weg naar suriname gevonden wie hun contakt persoon in suriname is ben ik benieuwd maar ik hoop dat de instantie in suriname dit goed in de gaten houden .


  Maak melding

 2. En dat uit de koker van een Surinamer,die op zijn achterste poten gaat staan,als de bakra`s zouden zeggen,Surinamers zijn lui vreten alleen van onze sociale dienst enz.zie hier,hoe Surinamers de Turken tot maffia bombaderen,ze zijn(Suri`s)vaak en heel vaak als ongewenst beschouwd door het gros van de Nederlanders,Jan Maat,Joop Glimmerveen e a.Nu Verdonk


  Maak melding

 3. en Wilders,Pastors enz.

  Het zal geen moment bij hem/haar opkomen dat er goede bedoelingen zijn.Maar tja,zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten zal ik maar denken.

  Ik ben blij met de miss verkiezieng,zo komt Suriname op de wereldkaart,komen er misschien meer toeristen uit andere landen,heeft Suriname dit soort negatieve gasten niet nodig .
  En maar klagen als je als Surinamer voor messentrekker,drugsdealer,crimineel ed wordt uitgemaakt bah bah bah.En niet te vergeten steuntrekker.


  Maak melding

 4. Wat voor gekheid is dit nou?
  Miss EU in Suriname? Kan iemand ons nu tonen hoe precies dit Suriname meer bekendheid geeft? Dit zijn niet eens dames die wel bekend zijn in hun eigen land. EN dit is georganiseerd door een land dat nog niet eens lid is van de EU? Wij als Surinamers moeten ons schamen dat we zoiets toelaten in ons land. En Marilyn Poetsema, spokesperson? Geef me een brik. Terwijl ze beweert dat vrouwen van zich zelf moeten houden, doet het gerucht de ronde dat ze een kind heeft dat ze in Belgie “verbergt” omdat ze zwanger was geworden toen ze nog hier op de AMS zat. Soort law na dati?


  Maak melding

 5. Ik weet niet wie je bent, maar jehebt duidelijk ergens de klok horen luiden en weet niet waar de klepel hangt. Want Marilyn is inderdaad naar België geweest, maar heeft nog nooit een kind gehad. Als je dingen wilt zeggen zorg er dan minstens voor dat je over feiten praat en niet doodleuk roddels aan het vertellen bent. Dit berust op een pure gorte grove leugen en neem het maar van mij aan, IK ben de enige persoon die het écht weet. Ik verwacht dat je je verontschuldiging aanbied voor deze grove leugen.


  Maak melding

 6. Look who,s talking over de Turken,onder elke bevolkingsgroep heb je crimminelen,dus ik zal de laatste zijn de vinger naar anderen richten, juist hen zijn de grote schurken,die anderen adviseren uit te kijken naar mafia,s.

  bharkabai idu.

  dus Suriname geen vrees ga ervoor.

  Akuba-nallini-Geb.


  Maak melding

 7. over Marilyn niet zomaar kletsen als je niet weet waar je over praat ik als haar tante zou het moeten weten gezien ik aldoor met haar was in de periode belgie je roddelt en weet geen moer er is nooit een kind of zwangerschap geweest en al was het zo gaat het je geen moer aan bemoei je met je eigen zaken en leid je eigen leven steek je hand in eigen boezem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.