maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit NederlandFrank Rijkaard in de zomer naar AC Milan

Frank Rijkaard in de zomer naar AC Milan

-

Does Travel - naar Suriname

Trainer Frank Rijkaard verlaat de Spaanse voetbalclub Barcelona in juni, en wordt opgevolgd door Ronald Koeman of bondscoach Marco van Basten. Dat meldt de Spaanse sportkrant AS. Rijkaard zou ‘om persoonlijke redenen’ zijn contract niet willen verlengen.

Mogelijk zou Rijkaard, begin januari nog verkozen tot de beste voetbalcoach ter wereld, niet meer goed liggen in de spelersgroep. Afgelopen weekend ontstond een conflict met steraanvaller Samuel Eto’o. Rijkaard zei het na afloop ‘schandalig’ te vinden dat de Kameroense spits weigerde in te vallen in de wedstrijd tegen Racing Santander.

In 2003 kwam de Surinaamse Rijkaard in dienst van de Catalaanse club, naar verluidt op voorspraak van Johan Cruyff. Samen met assistent Henk ten Cate won Barcelona onder zijn leiding in 2005 en 2006 de Spaanse landstitel. Vorig jaar werd ook de felbegeerde Champions League gewonnen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. het is bekend dat ze bij AC Milaan meer respect en waardering hebben voor Rijkaard dan voor van basten en gullith tezamen. Voor de twee laatsten hebben ze uitsluitend bewondering voor hun voetbalkwaliteiten, meer niet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES