maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameParlement Suriname komt niet aan vergaderen toe

Parlement Suriname komt niet aan vergaderen toe

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 feb – De coalitie is er niet in geslaagd om in zijn eentje het parlement bijeen te krijgen. Het jarenlange verschil van mening over wie wel
of niet verantwoordelijk is voor het bereiken van quorum, heeft weer eens lelijk de kop opgestoken. De oppositie kon niet meer opbrengen dan met de armen over elkaar toekijken hoe de begrotingsbehandeling niet doorging.

Geroepen voelde geen van de oppositieleden zich om die ene parlementariër toe te voegen om het geheel rond te krijgen en op gang. Dit keer was het falen des te opmerkelijker, omdat geen excuus aangevoerd kon worden. In tegenstelling tot vorige keren was geen der negenentwintig coalitieleden uitlandig. Toch zijn maar vijfentwintig komen opdagen. De oppositie tekende wel voor aanwezig.

Dat moet ook, wil de maandelijkse vergoeding worden veiliggesteld. Tot zover dan het schuldbesef, de vergaderzaal werd verder gemeden als de pest. Evenzeer opmerkelijk dit keer is dat van coalitiezijde de hand in eigen boezem werd gestoken. “We betreuren deze gang van zaken, temeer omdat geen van onze coalitieleden in het buitenland zit”, zei fractieleider Otmar Rodgers.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Men moet eerlijk zijn en zelf het boontje doppen, en nu niet de anderen de schuld van geven.
  Zorg voor eigen meerderheid.

  Otmar gebruik je bovenkamer de anderen kunnen niet voor spek en boon gebruikt worden.


  Maak melding
 2. Er is zoveel “njang” te maken in Su., dat men vergeet de “vergadering” bij te wonen.Als topper van het land moet je ook je geheime agenda’s nakomen anders wordt de beerput open getrokken en a san’ kang go tingie.Dus liever geen vergadering bijwonen.


  Maak melding
 3. Rodgers, die is gewoon komedie aan het spelen en wil gewoon de oppositie zo in de kaarten spelen, maar Rodgers al wordt je honderdjaar, er zijn anderen die echt wraak gaan nemen.


  Maak melding
 4. wat is er zo moeilijk aan om te parlementariers te betalen per in de vergaderzaal bijgewoonde vergadering van begin tot eind. dan ze wel opdagen.
  mi. per vergadering commissies instellen en iedereen moet zijn huiswerk maar laten zien.
  ja dan maar schools en kwaadschiks als het niet goedschiks gaat met die tjoorwa’s


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES