Home Onderwerpen Entertainment Nederlands model naar miss EU verkiezing in Suriname

Nederlands model naar miss EU verkiezing in Suriname

18

Op 24 februari 2007 wordt in Suriname het Miss EU-beautycontest gehouden. Aan het contest, dat door de Turkse organisatie ‘Vizyon production’ is opgezet, nemen dertig jongedames uit verschillende EU landen deel. Gisteren kwamen de eerste ‘missen’ aan in Suriname, waaronder ook de Nederlandse vertegenwoordigster Sandra Bakker.

Volgens Sandra, die voor het eerst in Suriname is, zijn Surinamers hele aardige mensen en is de sfeer ‘relaxed’. De Turkse organisatie daarintegen is wat stugger en hanteert strenge regels. Zo mogen de meiden het hotel Tropicana niet zomaar verlaten. Het Nederlandse model zal proberen om vanaf haar verblijfplaats een frequente update voor Waterkant.Net te verzorgen.

De missen zullen naast deelname aan het contest ook diverse hoogwaardigheidsbekleders ontmoeten en nader kennismaken met de Surinaamse binnenstad en het binnenland.

De nieuwe miss EU krijgt van de organisatie 20.000 euro, terwijl miss Tropicana, de favoriete contestant van de hoofdsponsor, 3.000 euro krijgt. Een Turkse satellietzender zal zorgen voor de uitzending in Europa vanuit Suriname.

18 REACTIES

 1. aboi
  Broeja ding idi..de boel op een dwaalspoor zetten. Is goed met jullie daar hoor. ipv de Turken hun land in het gareel gaan zetten(om aansluiting te krijgen tot lid EU) lopen zij daar de boel te verblinden,in opdracht van wie.
 2. Pedro
  Waarom een miss EU verkiezing in een niet-EU land (Suriname)? Waarom organiseert een organisatie uit een niet-EU land (Turkije) een miss EU verkiezing? Welke doelstelling heeft Vizyon production? Wie zijn de bestuursleden? Wat voor organisatie is Vizyon production? Is dit wel een bona fide organisatie? Welke garantie is er dat Vizyon productions de deelneemsters niet zal misbruiken voor hun doelen? Is deze miss verkiezing van Vizyon production bedoeld om Turkije langs deze weg de EU binnen te loodsen? Wat zegt de EU van deze verkiezing? Hoe staat de Surinaamse overheid tegen dit evenement? Wat voor baat heeft Suriname bij deze verkiezing?
 3. phileine
  Goh, ik begrijp suriname niet meer,hoe kunnen ze nu ook de turken alles sluipend laten overnemen,hun casino's,evenementen,enz.enz.over een aantal jaren hebben ook zij een deel van sur.in hun bezit.zelfs hun surinaamse personeel gebruiken ze als slaven,straks laten ze een heel dorp turken overhalen naar ons geliefd suriname,dan hebben wij dan helemaal niets meer te vertellen.wij zijn dan toch in de minderheid,chinezen,brazilianen nnoem maar op.denk aan onze kinderen.........PHILEINE
 4. Maureen Amelo
  Hopelijk geniet Suriname naast globale bekendheid ook nog politiek voordeel uit dit grootse evenement.
 5. Brilleman
  Miss EU 20.000 Euro... Miss Tropical 3.000 Euro....Dus onze vrouwen zijn minderwaard. Wat een leven...Mi gado man.
 6. Django
  Ik vind het inderdaad verbazingwekkend dat een miss EU verkiezing in Suriname wordt gehouden maar Suriname heeft er wel een voordeel aan omdat het land op de wereldkaart wordt geplaatst ! Dat is wel positief !!
 7. TurksNieuws.NL » ‘Turkse’ miss EU verkiezing in Suriname
  [...] Gisteren kwamen de eerste ‘missen’ aan in Suriname, waaronder ook de Nederlandse vertegenwoordigster Sandra Bakker. [...]
 8. olo-roso
  Miss EU verkiezing in een lelijk land? Hoe is dat mogelijk? kunnen ze niet naar aruba isla margarita enz.
 9. maria
  Zeer vreemd voor een organisatie uit niet EU land, iets met EU ,in niet EU land te organiseren! Mijn vermoeden is,dat deze Turkse organisatie er op uit is om op deze manier hun overtollige in Suriname gemaakte cassinogeld te kunnen overhevelen!Genoeg formules beschikbaar blijkbaar!
 10. printa (alias prienta)
  Nr 8/9 Oloroso/Turk.....Gaan jullie maar luchtfietsen. Goed voor de conditie..daarnaast, no bemoei
 11. marlon
  geachte lezers Naar mijn inziens zit miss Belgie in vietnam om namens de staat een project te promoten Hmm mijn vraag is wie is deze miss EU Belgie??? Ik denk het zijn geen miss Eu maar miss lokaal van een dorpje of zo iets En de sponsers en promotions door turken?? Of is het een wit was praktijk weer Mijn geliefde sranamangs denk ff door We moeten hier iets met zijn allen iets tegen doen Waarom geen miss eu in Turkye? Het stinkt naar misdaad ok tot hier mijn mening doeiiiiiiiiiiiiiiiii
 12. Harry
  En niemand in Nl praat erover. In geen enkel media hoor je of je lees je iets hierover. Volgens mij is geen zuivere koek. IK wil Santhoki vragen die Vizyon maar te onderzoeken. Klinkt als een Turk die de mazen in Sufriname heeft ontdekt net als vele andere overigens. want de mazen in sur zijn zelfs voor een blinde te zien. Als het wel zuivere koek is is het goede zaak natuurlijk dat Sur een EU verkiezing mag organiseren
 13. jan
  Waarom gelijk hoop negatieve reacties, Eurovisie Songfestival wordt toch ook wel eens in een niet EU-land (zoals Israel) gehouden en ook door een niet EU-land georganiseerd. Het is toch een goede zaak voor Suriname dat zo'n organistie daar plaats vindt.
 14. useyourbrains
  Miss EU in suriname is wel raar maar ik denk dat geld witwassen het laatste is. het organiseren van dit kost toch meer geld dan de opbrengsten. Anyway voor degene die Suriname een lelijk land vinden verwijs ik je een andere website van mooie landen.
 15. Ronny Thakoersingh
  Oplichters allemaal, het was mn geld niet waard!! De boel in Suriname hier voor de gek houden, en wat houden we eraan over??? Het geheel is trouwens onbekend in de EU. ai boi oplichters allemaal, maar ja je ziet wie allemaal erachter stonden.
 16. sjaki
  Lieve mensen gebruiken jullie je verstand. Dit is allemaal witwassen van geld. De turkse maffia huisvest in Suriname. En dat is geen grap. Wat er hier gebeurt, is gewoon belachelijk. Cassino's ,bordelen, die turken doen wat ze willen in sur. en niemand zegt iets. Onze regering stelletje slappelingen, helemaal niet. Gelds bedragen die hier over de banken rollen!! t is ongelooflijk, neem maar aan van mij. Nog ff en we zijn inderdaad in de minderheid. maar wiens schuld is dat???