zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenBinnenlandNigeria geeft voor watersnoodslachtoffers Suriname

Nigeria geeft voor watersnoodslachtoffers Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 feb – Nigeria heeft honderd en vijftig duizend dollar geschonken voor de wederopbouw van de door watersnood getroffen gebieden in het Surinaamse binnenland. “We zijn vrienden en vrienden helpen elkaar”, zei de niet-residerend ambassadeur van Nigeria, Edward Arthur Agbe bij de aanbieding. Er zijn meer motieven.

In Abuja is dan ook geen moment getwijfeld. “Ik heb het genoegen om deze geste te kunnen doen uit sympathie en empathie met de getroffenen, vooral ook omdat Nigeria veel gemeen heeft met Suriname”, zei Agbe. Hij heeft de cheque overhandigd aan luitenant-kolonel Jerry Slijngaard van het Nationaal Coördinatie Centrum Rampenbeheersing, NCCR.

Volgens Agbe mag altijd gerekend worden op steun in tijden van nood. Het NCCR helpt bij de wederopbouw in de honderden dorpen die in mei vorig jaar zijn getroffen door de hoge waterstand in de Surinamerivier. Scholen, poliklinieken en huizen werden verwoest. De overheid helpt voorlopig nog met de voedselvoorziening totdat de landbouwgronden voldoende zijn hersteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Van de VS hoef je geen steun te verwachten die steunen hun eigen zwarten nog geeneens bij rampen laatstaan van andere landen, dus moet je het idd zoeken in de richting van Afrika, Azie, Europa. Knap van een arm land als Nigeria om sympathie t.o.v. Suriname te tonen.


  Maak melding
 2. hahahahaha het moet niet gekker worden in suriname!
  Liberia heeft die labaria jerry slijngaard 150000 dollar geschonken?
  Voor eigen belang zeker want ik garandeer je dat geld komt nooit terecht bij de mensen die het nodig hebben.
  Liberianen in suriname? denk a torie!
  Ach ja labaria meets labaria s , het zal wel een beestenboel worden .
  A tang so


  Maak melding
 3. Ik denk dat Nigerianen de laatsten moeten zijn om naastenliefde te preken. Voor het geval er goede Nigerianen bestaan zijn die al overleden of moeten ze nog geboren worden. Ik kan mij niet herinneren wanneer Nigerianen voor het laatst positief in het nieuws zijn geweest. Het zijn de meest notoire oplichters ter wereld en zullen je altijd proberen te tillen. Ik weet waar ik over praat want in mijn beroep heb ik meer dan ik zou willen te maken met Nigerianen. Ik ben nog geen eerlijke tegengekomen. Suriname heeft teveel liggen om met deze gasten in zee te gaan en, geloof mij, als het erop aankomt om de ander op te lichten heeft Suriname geen schijn van kans tegen de Nigerianen. Nigerianen veroorzaken in Amerika elk jaar voor meer dan 5 miljard dollar aan financieel/ economische schade. Nigerianen tillen je op verschillende manieren, maar vooral als je erop uit bent om makkelijk veel geld te verdienen. Een oue truc die het nog steeds doet. Afgelopen weekend is weer zo een bende opgerold in de Bij;mer. Nigerianen zijn wereldwijd bezig en als ze naar je toekomen hebben ze iets op het oog. Suriname U bent gewaarschuwd. Koniman de denkie tak moro Koniman leki den no de.


  Maak melding
 4. het zijn nigerianen nou dankje wel hun zijn de grooste oplichter van afrika dus kijk uit suriname een ding wil ik zeggen ,niet alle blanken zijn mijn vijanden en niet alle blackman zijn mijn vrienden . ik ben in afrika geweest dus ik weet wat ik zeg dat was het weer .


  Maak melding
 5. Jullie zijn in Su. behoorlijk gewaarschuwd..
  Straks wil ik niet horen dat ding mang plunder Vtje bankrekening.
  Waar Sartje ook zijn buitenlandse valuta’s heeft zien verdwijnen.
  Geef geen enkele machtiging van geen enkele bankrekeningnummer, morgenochtend ben je te laat.
  De vraag is nu..hoe komt men aan het beloofde geld….wees wijs….zal ik zeggen.


  Maak melding
 6. Suriname pak aan wat je kan pakken!!!

  Als een arm olierijk land de Federatieve Republiek Nigeria liever geld geeft aan een Zuid-Amerikaans land als Suriname dan aan zijn eigen bevolking die omkomt in de olie-vervuiling in de Niger delta omdat we zogenaamd iets gemeen hebben…Gggraag zelf.

  Beide landen hebben de liefde voor het geld gemeen…ching ching kassa, Sranan!!!

  Gelukkig is degene die zichzelf Surinamer kan noemen.


  Maak melding
 7. Nigeria bedankt,
  de hulp kunnen de slachtoffers vast goed gebruiken.Ben aangenaam verrast door de geste van een vooraanstaand Afrikaans land
  voor de geste aan Surinamers van Afrikaanse
  origine.
  p.s. niet letten op de negatieve reacties,
  men weet niet beter ook al zijn ze hoog opgeleid.


  Maak melding
 8. Al die negatieve kritiek komt waarschijnlijk uit monden van mensen die zelf niks hebben gegeven voor de slachtoffers van die ramp. stelletje zielepoten!!!

  Viva


  Maak melding
 9. Ik vind het heel erg als ik constant negative opmerkingen moet lezen. Ik denk niet dat jullie goeie bedoelingen hebben met Suriname.Niks adviserend constant maar schelden. Als jullie het beter weten waarom dan geen advies of zelf naar de posten soliciteren.Jullie hebben de kans gekregen om het anders te leren, geef het dan door aan je andere broeders ipv op ze te schelden


  Maak melding
 10. Wanneer de Nigerianen met geschenken komen pas op!! De volksaard van de Nigerianen is om er altijd zelf beter van te worden ten koste van een ander!!
  Dit is de kadjakie die ze geven om de Anjumara te kunnen pakken. Laten we ons niet gek laten maken en onze ziel verkopen voor een bedrag waarvoor je nog geen behoorlijk appartement koopt in Amsterdam Zuid Oost.
  Het is schone schijn!!! Maar ook schone schijn bedriegt en dat het bedriegers zijn is alom bekend. Of lezen Surinamers de kranten niet?


  Maak melding
 11. Lunga nr 13.. elke reactie komt erop neer “pas op”. Niemand reageerde met niet nemen enz. enz.

  Het is daarom uitkijken geblazen…want die domme jongens onderleiding van Vtje.. trappen straks domweg in een vette boobytrap.

  In Nigeria wonen op dit moment de meeste miljonairs ter wereld…… weet jij dat …nee..No sribie..wij weten meer. dus joe, tang pie.

  Of sluit je aan bij een van de Nigeriaanse kerken dan zullen ze jouw snel een lesje leren.. om jouw eigen bankrekening te strippen.(dan mag je jaren zitten huilen)
  Alles moet jouw voor gezegd worden gebruik voortaan je bovenkamer..GEK


  Maak melding
 12. Viva,Lunga

  Dank je ,dat jullie het possitief zien, Mij dunkt dat die negatieve reactie`s hiero aangeeft hoe ze zelf in elkaar zitten.
  Wie weet nog dat de Surinamers ook zeer negatief in het nieuws kwamen,pooiers,drugdealers,messentrekkers,de grootste criminelen die er rond liepen.De negativelingen hiero praten net als de bakra,1 verrotte Nigeriaan en alle nigerianen zijn verrot.Ai baja, Surinamers,uitzonderingen daar gelaten jeetje mang,wat zijn het een stelletje dombo`s.Maar tja, ze pakken liefs geld aan van een blanke,zo slaafs zijn ze.

  Dank U Nigeria,voor de leuke geste,after all zijn de binnenland bewoners,afstammelingen van jullie,en ja het zijn Uw vrienden.


  Maak melding
 13. beste hattibron,
  is het ontvangen van een gift bij een ramp gelijk aan het verkopen van je ziel?

  Het is jammer om te moeten opmerken dat uw
  kennis van de volksaard van de Nigeriaanse
  natie niet verder rijkt dan wat negatieve kranteberichten.


  Maak melding
 14. Opeens wilt de wereld Suriname helpen, in de 400 jaar beastiality gebeurde dat niet en nu opeens wel……

  De duivel handelt altijd met voorbedachte rade…..
  Satan is te arogant om goed te doen?
  Wij zijn van aarde gemaakt en hij niet…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES