woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoordenaars Guyanese minister niet in Suriname

Moordenaars Guyanese minister niet in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 feb – De verdachten van de moord op de Guyanese minister Satyadeow Sawh bevinden zich niet onder Guyanezen in Surinaamse cellenhuizen. Dit zegt minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie. Berichten als zouden de verdachten zich in Suriname bevinden, berusten niet op waarheid. De Guyanese autoriteiten zijn op de hoogte gebracht.

“Twee weken geleden hebben we de informatie gehad uit Guyana. We hebben alle cellenhuizen gecheckt, de informatie blijkt niet waar te zijn”, zegt Santokhi tegenover de Times of Suriname. Ook is opdracht gegeven om de vingerafdrukken van enkele aangehouden Guyanezen op te sturen naar Georgetown. Ook wordt de mogelijkheid opengehouden voor een bezoek van de Guyanese politie.

Tussen beide landen bestaat een goede band op justitieel gebied. Satyadeow Sawh en enkele familieleden werden in 2006 in koelen bloede doodgeschoten door zeven met machinegeweren gewapend mannen. De wapens zijn gestolen uit legerdepots. Enkele van de moordenaars zijn intussen zelf ook doodgeschoten door eenheden van leger en politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Alweer gebakken lucht van deze moderne sherrif en zo zie je maar weer, deze man moet aangepakt worden voor het doodschieten van een ongewapende man op Charlesburg.
  Hij vluchtte naar Nederland en werd spion voor Nederland tot nu.


  Maak melding
 2. Djamoe, zoek geen complot achter alles.
  Het waren bandieten die de minister en familie hebben doodgeschoten.En veel moorden moet je zien tegen de achtergrond van de recente verkiezingen in Guyana.


  Maak melding
 3. stomme domme boscreolen daar.
  alleen omdat ze een ”koelie” minister hebben moet hij dood… terwijl hij mischien wel de beste minister ooit is van guyana ooit!
  het land blaast op dit moment suriname en frans guyana met gemak weg op economisch gebied.


  Maak melding
 4. Vingerafdruk naar het buitenland…
  Jullie zijn gewoon een stuk waardeloze functionarissen.. kennen jullie de rechten van deze mensen niet.
  Dit is puur honden gedrag..beestachtig..of jullie zijn knettergek.


  Maak melding
 5. als je stelt dat guyana in economisch opzicht verder is dan suriname dan heb je geen benul van wat zich afspeelt in deze regio. Jij woont zeker in nederland en denkt het weer beter te weten. door de steeds toenemende economische malaise in guyana zijn steeds velen van die guyanezen genoodzaakt te immigreren naar suriname. guyana is evenals suriname nog lang niet uit het slop. over frans guyana moet je het niet hebben want die is in economisch opzicht sterker dan alle caraibische landen bij elkaar. frans guyana is een overzees district van frankrijk als je dat vanwege jouw onwetendheid nog niet wist. guyana behoort tot een van de armste landen op het westelijk halfrond. suriname is niet rijk maar zo erg is het hier ook weer niet. guyana is 10 jaar achter op suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES