zaterdag, december 9, 2023
HomeNieuws uit NederlandSeedorf spreekt op seminar over sport en integratie

Seedorf spreekt op seminar over sport en integratie

-

Does Travel & Cadushi Tours

Voetballers moeten een voorbeeld zijn. Journalisten dienen zich te onthouden van rellerige berichtgeving. En op school moet meer tijd en geld worden uitgetrokken voor sport en sportief gedrag. Dat heeft Clarence Seedorf eergisteren op een Italiaans seminar over sport en integratie in Rome gezegd.

Volgens het Algemeen Dagblad greep Seedorf de bijeenkomst met de pers aan voor een forse aanval op de Italiaanse sportjournalistiek. De Surinaamse Milan-speler ziet de rellen en het racisme als uitingen van maatschappelijk onbehagen, waaraan het voetbal wel iets kan verhelpen.

Spelers moeten respect en discipline uitdragen en waardig kunnen verliezen. En de media dienen positiever te zijn. ,,Allemaal willen we een betere wereld en mooier en serener voetbal. Maar dat kan niet als op de tv de aandacht vooral uitgaat naar schelden, geweld en spugen. En wanneer elk programma uitdraait op gegil of het wel of niet een strafschop was’’, schrijft de krant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES