dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurClark Accord presenteert nieuw boek: Bingo!

Clark Accord presenteert nieuw boek: Bingo!

-

Does Travel - naar Suriname

Woensdagavond 7 februari vond de presentatie plaats van Clark Accords nieuwe boek Bingo! Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan tweede kamerlid John Leerdam. Leerdam, die het toneelstuk regisseerde gebaseerd op’ De koningin van Paramaribo’( het eerste boek van Accord), sprak de hoop uit dat ooit ook met Bingo! te kunnen doen.

Accord las voor uit zijn nieuwe boek en wist enthousiaste reacties los te maken bij zijn publiek. Hij vertelde over de research voor zijn boek en zijn bezoeken aan bingozalen. Tijdens deze bezoeken had hij ontdekt dat er sociale misstanden schuilgaan achter dit ogenschijnlijk onschuldige spelletje. Hij sprak de hoop uit dat er hier meer aandacht voor zou komen.

Accord, ongetwijfeld de populairste Surinaamse schrijver van dit moment, laat met zijn nieuwe roman zien ook sociaal bewogen te zijn. (Door: Chris Polanen)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. ai kijk ui, waarom ga je niet lekker in de bingohal je geld gaan vermorzen. moeten we ophouden dingen met de matel der liefde te bedekken. accord heeft gelijk, open gooien die beerput. uiteindelijk zijn het witte bingobazen die verdienen aan het geld dat bestemd is voor het opvoeden van os Surinaamse kinderen. wat vind je daar van. dombo


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES