Weer beroving van drugssmokkelaar uit Suriname

15

De Koninklijke Marechaussee heeft opnieuw ingegrepen bij een beroving van een drugskoerier op luchthaven Schiphol. Een speciaal observatieteam van de marechaussee zag vorige week hoe drie mannen in de terminal de koffer afpakten van een zojuist aangekomen passagier en allemaal in een andere richting wegrenden.

Volgens het Haarlemsdagblad kon het drietal na een korte achtervolging worden aangehouden op het dak van parkeergarage P1. Ook de beroofde reiziger, die was aangekomen met een vlucht uit Paramaribo, werd gearresteerd. Hij bleek een nog onbekend aantal bolletjes cocaïne te hebben geslikt.

Enkele weken geleden greep de marechaussee ook al in toen een bolletjesslikker op Schiphol werd opgewacht en met een mes gestoken door vier mannen.


15 REACTIES

 1. U ziet het men leert het nooit af, men zoekt problemen voor zich zelve..waar anderen straks zeer de dupe van worden…I will tell you kill them all.


  Maak melding

 2. Ben je eindelijk door de douane geglipt, wordt je buiten ff opgefokt door je eigen landgenoten!!! Zijn de Surinamers dan echt zo een verdoemd volk!!! dat ze elkaar niets gunnen!!!!!!!! Zal maar niet hardop gaan denken, anders gaan jullie me nog Hitler noemen!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Maar he weten die dieven van de ripdeals dat die persoon heeft geslikt?

  Dat kan alleen door telefonisch contact tussen de gene die de bolletjes heeft gegeven(leverancier) en de rovers hier. Als de bolletjes zijn gestolen wordt die persoon ook nog verandwoordelijk gesteld door de dealer. Dat hij zijn geld kwijt is. De bolletjes slikker moet hem dan ook terug betalen.

  De slikker moet dubbel boeten.
  Hahaha, ai boy. De dealer, die de bolletjes heeft geleverd, ontvangt dus dubbel geld. Want degene die de bolletjes heeft gestolen moet hem ook wat betalen.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 4. Wel wel waarom vraag ik me nou af, ga werken en maak het niet moeilijker voor ons want door jullie te doen die slikken moeten wij het van de bakra`s pikken, hou toch op en denk aan om het land te maken en niet breken..OPO Kondre mang oe opo sranang kondre kari oe…strede strede no sa frede gado de wi fesie mang. KOM EN SAMEN BOUWEN WE ONS LAND OP


  Maak melding

 5. Gewoon cocaine, heroine en al dat rotzooi legaliseren. Dat zou een hele boel schelen. Alcohol is ook een harddrugs en is overal verkrijgbaar. Met tabak en alcohol vallen er meer doden dan met drugs. Ik snap die mensen niet.


  Maak melding

 6. Zat de douane te slapen of een oogje toegeknepen (steekpenning aangenomen) of heeft deze persoon geen 100% controle gehad.
  Wat klagen de Surinamers over 100% controle.

  ramses


  Maak melding

 7. Ik hoop voor alle bolletjesslikkers dat ze allemaal in de lucht kapot gaan want deze idioten zetten ons allemaal te schande op schiphol, en dan moeten we niet gaan zeuren over de 100 procent, het zijn onze land genoten die het voor ons hebben verkankert.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.