Vice-president Suriname laakt opiniepeiling

18

PARAMARIBO, 1 feb – Er moet worden nagegaan hoe betrouwbaar de opiniepeilingen zijn van onderzoeksbureau Idos. Dit zegt vice-president Sardjoe. Voor hem staat niet vast dat het beleid onvoldoende scoort bij de samenleving. “Ik twijfel niet aan de objectiviteit van Idos, maar het is dienstig dat een analyse gemaakt wordt, waarbij een aantal indicatoren in acht genomen worden om een waardeoordeel te geven aan een dergelijke peiling”, aldus Sardjoe.

Het zou daarom goed zijn een peiling te houden van de opiniepeiling. Desnoods worden daar eigen instrumenten voor ingezet, zoals zijn eigen politieke partij, de VHP. “Ik denk dat het goed is dat het wetenschappelijk bureau van de VHP wat betreft de VHP een analyse maakt van de IDOS- peilingen, zodat wij niet een uit de lucht gegrepen opmerking maken”, zegt Sardjoe.

Reageren heeft dan ook geen zin. “Er zijn een paar zaken die bekeken moeten worden en dit is een serieuze zaak”, aldus Sardjoe. Hij vindt het zinvol na te gaan hoe zinvol, objectief en betrouwbaar de Idos-peilingen zijn. Volgens het Idos-onderzoek zegt bijna zestig procent van de bevolking in Paramaribo er economisch slechter aan toe zijn dan vorig jaar. Het gemiddelde waarderingscijfer voor het beleid is 3,8.


18 REACTIES

 1. Sardjoe moet z’n bek dichthouden en aftreden. Waarom gaat hij uberhaubt niet met pensioen. Is het soms mogelijk om na je pensioen nog dit soort werk te doen.

  Eigen instrumenten inzetten, hahaha, wat een sukkel. Doe maar waar je goed in bent, belazeren, mensen voor de gek houden.


  Maak melding

 2. Beste heer Sarjdoe, deze zelfde IDOS heeft dacht ik eerder pelingen verricht.

  Idos heeft ook een verkeizingsonderzoek gedaan. Er lag een prognose klaar van de uitslag en je hield je mond toen.

  Nu als het gaat om je eigen hachje,
  pluche hanger, dan begin je met je billen te knijpen. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

  En een onderzoek laten doen door je eigen Wetenschappelij Bureau, ach laat me niet lachen. Het resultaat van dat onderzoek zal zijn wat jij beveelt houtskool.


  Maak melding

 3. zielepoot Sardjoe,

  Moeilijk om de waarheid te accepteren? Zelf onderzoek doen prima maar kies dan voor transparantie.

  Hou een peiling via de nationale tv en laat de stem van de kijker thuis ook meetellen door een sms systeem. Ik vraag me af watvoor antwoord je dan krijgt? Zal zonde zijn van je geld want je mag er vanuit gaan dat deze opinie peiling van IDOS echt wel de waarheid is!!!!!!!!!!

  En nu oprotten Sardjoe………….


  Maak melding

 4. En wie zei ooit eens dat niks erger is dan stront. Welnu, als we venetiaan, sardjoe en hun trawanten in acht nemen dan is er wel zeker iets erger dan stront


  Maak melding

 5. Waarom geen landelijk referendum houden,dan weten we precies waar we aan toe zijn,laat het volk een keer uitspreken..

  Ook wat betreft de grondstoffen ,privatisering alle parastale bedrijfigheden binnen de overheid.

  Kan de slm ook worden meegenomen eventueel bruinzeel ,sml en wageningen.

  Weg met het districten stelsel alleen landelijk evenredigheid,en alle dc.door het volk gekozen en niet politieke benoemingen evenals de ambassadeurs of wat ze mogen zijn.

  Dan heb je de poppen aan het dansen..

  Weg met de oude garde,tijd voor nieuw bloed verjonging,modernisering…

  Laat Tatas steel een raffinaderij in brokopondo opzetten en de wereld voorzien van aluminium en staal uit surimaribo..

  Bakhuis gebied kan en mag niet in witte handen komen,zie de ervaring v/d afgelopen negentig jaar,suri heeft niks aan overgehouden dan grote gaten..

  Dat is pas ontwikkeling,en geen straat namen door die oude bokken plaatsen alszijnde verbetering…


  Maak melding

 6. De houdbaarheidsdatum van mannen als Sardjoe is reeds lang verstreken.Toch willen deze mannen geen afstand nemen van de politiek.De politiek heeft ze rijkdom gebracht.Ook hun verwanten zijn er beter van geworden


  Maak melding

 7. Sartje tegenwoordig brabbeld Vtje precies wat jullie afspreken.
  Somo heeft wijze lessen voor je.
  Troefcall yoe di play ..maar oenoe e wenk.
  Het zal komen mi boi.


  Maak melding

 8. Ik snap jullie helemaal jullie willen de NDP dus hebben in de regering: Wel wat die hond Snijder heeft gedaan bij Rosebel Mines is een voorproefje wat Su te wachten staat onder Bouta!!!!! Ik zou zeggen go for it!!!
  terug naar de 80!!!


  Maak melding

 9. …Sardjoe staat bij vele van z’n partijgenoten reeds lang bekend als een geniepige gluiperd.Zie maar hoe slinks en gemeen hij zich de partijmacht toeeigende.
  Zo weten weinigen dat de IDOS-voorzitter een progressieve VHPer van de vernieuwingsbeweging is.Dus wat voor gelul van Sardjoe met “wetenschappelijk bureau van de VHP”…overigens een stelletje pajongwaaiers en pseudoacademici dat absoluut geen partij is voor de IDOS voorzitter tevens lid van de VHP…Opa Sardjoe,die recent de prijs van meest onpopulaire en slechtste politicus behaalde, zou de VHP en de gehele Surinaamse gemeenshap een zeer grote dienst bewijzen als hij zijn schamele baba biezen zou pakken,ophoepelen en het werk aan de frisse jongere generatie overlaten.Wellicht dat hij met die geweldige wijsheid van hem eindelijk zou kunnen gaan afstuderen als hoofdonderwijzer….als ’t hem tenminste op deze leeftijd nog gelukt want ook dat heeft hij nooit kunnen halen…en toch wil “meneertje alwetend, alias Mr. Sabiso” het opnemen tegen de hoger opgeleiden en academici….”Help Suriname schoon houden en ruim jezelf toch op oude sukkel”….


  Maak melding

 10. Legio zijn de verwensingen der mensen, maar het is God die bepaalt.
  Merkwaardig genoeg heeft hij voorlopig al velen van jullie overleefd.
  Wees blijde in de hoop Whome.


  Maak melding

 11. De tijdperk sardjoe en secodanten is al voorbij.
  Dit is de laatste ronde,hierna zal één ding zeker zijn en dat is de dood van hun pensioen kunnen ze niet genieten..

  Alleen deze daad kan dit soort mensen scheiden..Want vrijwillig gaat hij nooit weg..

  Ik heb heel veel respect voor alle andere suris die na gepensioneerde leeftijd afstand nemen van het materialisme en zich bezig houden van het onthechting van alles om je heen..

  Maar dit soort figuren worden door onze liefe heer gestraft bij leven en welzijn ze kunnen niet genieten van eigen bezit…


  Maak melding

 12. Niet kwalijk nemen, hij is duidelijk aan het dementeren en brabbelt maar wat. Wel jammer voor het land en volk.
  En Pitbull je hebt gelijk dat wat Snijders doet niet kan. Hem de Schade laten betalen door de zaak naar de rechter te brengen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.