Lorenzo Davids naar NEC Nijmegen

1

NEC Nijmegen heeft alsnog Feyenoorder Lorenzo Davids aangetrokken. Dat meld RTV Rijnmond. Volgens de lokale zender heeft NEC een akkoord bereikt met de Rotterdammers over de transfersom van het neefje van Edgar Davids.

De in Paramaribo (Suriname) geboren Davids tekent in het McDos Goffertstadion een contract tot medio 2009. Bij Feyenoord werkte de middenvelder ook al samen met Mario Been. Lorenzo Davids kwam slechts één keer uit voor de hoofdmacht van Feyenoord, in het bekerduel met RKC Waalwijk.

Lorenzo Davids zit sinds de zomer van 2006 bij het eerste elftal van Feyenoord. Daarvoor was hij nog speler in de jeugd van Feyenoord.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.