Provincie gaat aangifte tegen Rémak doen

13

De provincie Noord-Holland bereidt een aangifte wegens fraude voor tegen voormalig Statenlid en oud-VVD-Kamerlid Patricia Remak. Dat heeft een woordvoerder van de provincie maandag meegedeeld, schrijft het Algemeen Dagblad.

Remak diende begin januari haar ontslag in als lid van Provinciale Staten van Noord-Holland. Zij heeft volgens de rekeningencommissie van Provinciale Staten in 2005 ruim 21.000 euro te veel ontvangen aan reiskosten en fractieondersteuning.

De woordvoerder verwacht dat de Statengriffier in de loop van deze week aangifte tegen Remak gaat doen. De provincie heeft inmiddels overleg gehad met de politie en stukken overhandigd.


13 REACTIES

 1. Gebed zonder einde voor Zwarte Surinaamse politici in Nederland die hun eigen achterban als stemvee misbruiken.
  Sari tori voor de toekomst van eerlijke Surinaamse Nederlanders die wel oprecht zijn in hun doen en laten.


  Maak melding

 2. Beste mensen,

  Waarom Sari tori voor de Surinamers die wel oprecht zaken doen??
  Men vergeet dat ik als Surinamers niet verantwoordelijk ben voor de andere Surinamers net als een Nederlandse individu niet verantwoordelijk is voor de andere Nederlanders.

  Daarnaast heb ik het vermoeden dat dit weer deel uitmaakt van de Nederlandse propaganda jegens migranten. Hoeveel corrupte Nederlandse politici en zakenlui hebben zoveel aandacht gekregen in de media bij fraude??? En die zijn genoeg Nederlandse corrupte politici en zakenlui, alleen stopt men dat zo gauw mogelijk in de doofpot.

  Meten met twee maten en een dubbele moraal erop nahouden?? En daar moet ik me als Surinamer voor verantwoorden?? Dacht het niet :-). Ik wijs ze gewoon op de Nederlandse corrupte politici en zakenlui.

  Wishing you all lots of luck, strenght and wisdom!

  Mvgr,


  Maak melding

 3. Hr.Rozenblad Mevr.Bijlhout Tara Singh Varma
  Het hele kliekje in A’dam-zuidoost.En zo kan ik eindeloos doorgaan.Zelfs In Surimaribo deugen ze niet.En nu weer één van onze bestuurders mevr.Reemak.Dat ze nog met haar kop op tv durf tekomen snap ik niet.En zo denken en handelen onze bestuurders in Suriname.

  Kijk maar naar Gilds, ex min van opebarewerken Somo en ga zo maar ddor.Volgens mij is dit echt cultureel.

  En wereldburger niks met twee maten.Dat mens heeft zwaar gefraudeerd punt uit.Wie zijn gat verbrand moet op bladeren zitten.

  Rassen justitie,goed voor haar.In hemels naam als je een voevoer bakroe hebt moet je geen statelid worden.Het is heel jammer.

  Zelfs bij de stadwacht kan ze in de toekomst niet soliciteren.Ik heb echt geen medelijden met haar.Ze heeft zelfs meegemaakt wat er allemaal met Bijlhout is gebeurd.Deze mensen leren het nooit.Straks hoor nog dat na wies din wies in.

  In het begin heb ik haar echt bewonderd.Maar gaande weg zag ik dat het niks zou worden met haar eenmans fractie.Slim bedacht natuurlijk.

  Now e “kka” wan bokoe!If joe njan lantie monie mie skat joe no kan lhong.

  Het enige wat mij nog rest om te typen is,zo ware helpe god haar allemachtig.

  Ja mensen,onze bestuurders. SCHANDE!!!!


  Maak melding

 4. Beste Sabiso,

  De mensen die gefraudeerd hebben moeten ervoor boeten, laat daar geen misverstand over bestaan!
  Echter hoe zit het met de witte mensen die frauderen?? Kun je daar ook een lijstje van maken en opsommen?? En durf je dat ook te zeggen waar witte mensen bij zijn?? Of meet je misschien onbewust ook met twee maten??

  Mvgr,


  Maak melding

 5. Wat ik al eerder dacht en schreef is uitgekomen!.
  Deze mevrouw heeft willens en wetens haar inkomen zijnde “wachtgeld” verzwegen nadat ze eerder betrokken was met faraude “dat laatste haar geen blaam trof maar dat haar vriend het e.e.a niet zou hebben doorgegeven. En nu dit weer. Deze mwvrouw is gewoon een “OPLICHTER” en niks van rassenjustitie zoals zij eerder beweerde. Ik hoop dat het na de aangifte door de provincie en en dat in hogere beroep het straf wordt verdubbeld, zodat dit een voorbeeld moet zijn voor de surinaamse nederlanders. Velen zijn haar voor geweest zaols de vorige in zijn/haar commentb naar voren heeft gebracht.
  Hoop tevens dat de hele “KLIEK “van ZUID-OOST een keer verdwijnt, want surinamers zijn nooit eerlijke regeerders geweest en zullen het OOK niet zijn en “WORDEN”
  Hoop dat de heer Remkes zijn plannen doorzet en alle stadsdelen opheft.


  Maak melding

 6. Wereld burger je hebt gelijkt.

  Ik heb het hier niet over de witte man of vrouw.Ik heb het over mevr.Partrica Reemak.Mevr. Reemak heeft ooit een intervieuw geven over Surinamers(aan een witte pers), dat we dom en achterlijk zijn.

  Dat naar aanleiding van haar beediging in surinaams kledingdracht toen als lid van de tweedekamer.Surinamers waren daarover kritische .

  Ze hoeven haar niet naar Bagdad te sturen want zo erg is weer niet.Stuur haar naar de kopepel in Harlem voor 8 maanden.

  Toch iets positiefs over haar.Het woord rassenjustitie heeft ze wel op de agenda geplaatst.En nu is aan de dikke vandaalen om die te plaatsen.


  Maak melding

 7. Hoelang gaan we nog door met a.h.w. letterlijk opvreten van deze zwarte vrouw?
  Genoeg is genoeg, of moet ze per sé met de grond gelijk gemaakt worden???


  Maak melding

 8. Pinto,je snapt het niet ze is een publiek/voorbeeld figuur.En dit zijn de spel regels.Had ze de nobelprijs gewonnen dan waren we ook trots ijn geweest op haar.De regels zijn;if u can stand the heat get
  out off the kitchen.

  Dan had ze maar een ander beroep moeten kiezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.