vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit NederlandElftal Suriname binnenkort in trendy shirts uit Breda

Elftal Suriname binnenkort in trendy shirts uit Breda

-

Does Travel & Cadushi Tours

De ‘grote’ voetballanden hebben al contracten bij kledinggiganten als Nike en Adidas, dus kwam het Bredase voetbalmerk Copa Classic uit bij de nummer 114 van de FIFA-ranglijst: Suriname. Alle nationale teams van ons land lopen vanaf deze zomer in ‘Bredase’ shirts schrijft BN/DeStem.

Copa Classic is een bedrijf dat klassieke voetbalshirts maakt, katoenen shirts die als trendy mode-item worden gedragen. “Sinds 1 januari is Copa Classic officieel sponsor, voor vier jaar. „We gaan een mooi shirt voor Suriname ontwerpen. Eentje waarin de kleuren van de nationale vlag (rood en groen) en de gele ster voorkomt“, zegt Cees Akkermans van Copa.

Het bedrijf heeft al een Surinaams shirt in haar collectie, maar dat zijn katoenen shirts waar niet meer in wordt gespeeld schrijft de krant. De shirts moeten deze zomer klaar zijn.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Zij moeten voetballen om weer regio nr 1 te worden..want dat ding van nu, volgens mij hadden zij voorheen winter tenue.
  Ik hoop dat het goed komt, door een doorgewinterde tenue te dragen.


  Maak melding

 2. Surinaamse Voetbalbond,

  Leuk, natuurlijkm dit gebaar. Maar denk er om: Dit soort sponseracties is er alleen maar op gericht om de sponsor er financieel beter van te maken.
  Bealngnijk vind ik toch wel dat de SVB voor een deel uit zijn financiele zorgen is.


  Maak melding

 3. bedankt coppa clasics uit breda, zij zijn geholpen en natuurlijk mag er u er reklame-voordeel bij hebben .want als ze zouden wachten op een sponsor uit het sur.bedrijfsleven dan zouden ze denk ik naakt
  op het veld verschijnen. en toch zijn er
  sommige die de hollanders uit schelden.

  bonoo


  Maak melding

 4. Er is nog heel veel nodig om goede sportprestaties neer te zetten. Wellicht komen de spelers uit een milieu dat doorgaans behoorlijk onder druk staat. Bovendien is deze sponsoring het zoveelste bewijs dat wij niet serieus bezig zijn.
  We kunnen niet ten eeuwige dage de handen op blijven houden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES