Edgar Davids mogelijk terug naar Ajax

7

De kans is groot dat Edgar Davids terugkeert bij Ajax. De Surinaamse voetballer heeft volgens ingewijden al overeenstemming bereikt over een contract van anderhalf jaar. Als Ajax en Tottenham Hotspur, Davids’ huidige club, een akkoord bereiken, zal de 33-jarige middenvelder per direct overkomen schrijft Het Parool.

Davids komt al enige tijd niet meer aan spelen toe in Engeland. Hij had lucratieve aanbiedingen op zak, onder meer uit de VS, maar de Amsterdammer keert het liefst terug naar zijn oude club. Ajax is al enige tijd op zoek naar een verdedigende middenvelder. Davids, die bij Barcelona met Ajax-trainer Henk ten Cate werkte, is geschikt voor die positie.

Gevraagd naar een reactie op de mogelijke transfer, reageerde de advocaat van Davids, Robert Geerlings, niet ontkennend.


7 REACTIES

 1. En straks als hij wordt uitgejouwd gaat hij weer klagen en scharen de Surinamers zich weer blind achter Davids.
  Tranga jesi, waarom gaat hij zijn tanende talent niet in Suriname aan de voetballers daar geven, nee, money talks.
  Genoeg hebben ze nooit en eergevoel ook niet, daarom neem ik het nooit voor ze op die zogenaamde goden zonen.
  Liever een voorbeeld met hersens die is afgestudeert en zijn talenten doorgeeft om jongeren echt door te laten studeren, altijd die … voetbal.Kudde dieren zijn het meer niet.
  Zo schelden ze de hollanders uit en zo smeken ze voor een plek.BAHHHHHHHHHHHHH


  Maak melding

 2. Edgar,ik zag je in torarica twee jaar terug,ik wilde je de hand schudden en zeggen hoe ik je waardeer,hoe trots ik op je ben,wat een fantastische voetballer ik je vind,maar je keek zo tof…!!

  In elk geval doe ik het bij deze,ik ben Sranan uma no1. Het intereert me niet of je gaat spelen voor AJAX of waar dan ook.
  Ik vind jouw TOP!! En ik zal je blijven “poweren” waar je ook speelt!!


  Maak melding

 3. Ik sluit me aan bij Mevr. Christine.
  Ik blijf ze allemaal steunen. Ook de nieuwe generatie met name Ryan Babel, Andwele, Castelen en de anderen. Ik ben blij dat Su een grote bijdrage blijft leveren aan dit wereldevenement. Er zullen nog meer volgen!!!

  BIG UP BRADAS


  Maak melding

 4. het is zo tegenstrijdig. Suriname verschilt niet veel van nederland als het om berichtgeving gaat. Als ze prestaties leveren in nederland dan worden ze aan de borst gekoesterd in suriname. Maar o wee als ze op tournooi zijn in suriname zijn het opeens surneds. En wat het overdragen van talent aan voetballers in suriname betreft. Het is volgens mij waisting time (nog net geen parels voor de zwijnen gooien). Want hij gaat de “hollandse school” overdragen en dat gaat men niet pikken in suriname. Het enige wat men gaat accepteren van hem is als hij het disctrict coronie een moderne voetbalstadion schenkt en deze door de coronianen laat managen zonder verdere kwaliteitseisen te stellen.


  Maak melding

 5. Niet zo verbitterd praten Prik,ik zei het al,ik blijf Davids ondersteunen,gewoon omdat ik van zijn speelwijze hou. Bovendien is hij een echte Srananman die regelmatig in Suriname is waardoor hij niet vervreemd.
  Ook in Nederland heeft men de voetbalwijsheid niet in pacht anders waren ze tenminste een keer wereldkampioen.Jullie vergeten dat Suriname een ander land is,en niet alles dat daar wordt toegepast goed is voor Suriname.We kunnen niet dezelfde resultaan als in Nederland boeken, simpel omdat men geen geld in de voetbal zaak wil steken. Talent is er genoeg daar hoeven we het niet over te hebben.

  Het is niet leuk als men in Suriname komt spelen en de Surinamers kraken massaal voor de home boy’s? Dat is toch normaal?

  Als Robinhood in Moengo tegen Moengo tapu gaat spelen,denk je dat er voor ze gekraakt gaat worden?

  Ik hou van het Braziliaans team,en dat is voor mij geen hype. Maar als het Kleurrijk team tegen Brazilie zou spelen ben ik een en al voor de Surinaamse roots boys.

  Wat denk je wel?


  Maak melding

 6. Ik hoop dat Ajax met de komst van Edje wat beter gaat kunnen draaien als toen hij naar Barca ging. Er zijn daar wat betere spelers natuurlijk, maar ik heb het over zijn inzet.

  Ik kom naar de Arena Edje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.