zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVoormalig CDA-gemeenteraadslid Siwpersad overleden

Voormalig CDA-gemeenteraadslid Siwpersad overleden

-

Does Travel & Cadushi Tours

Begin deze week is voormalig CDA-gemeenteraadslid Jozef Siwpersad op 62-jarige leeftijd overleden. De in Suriname geboren Siwpersad was van 1998-2006 een gewaardeerd lid van de CDA-fractie in de Haagse gemeenteraad. Hij heeft zich in het bijzonder ingezet voor de stadsgeschiedenis van Den Haag waartoe hij de nodige initiatieven heeft ondernomen.

Dr. J.P. Siwpersad voelde zich ook zeer betrokken bij de Surinaams-Hindoestaanse gemeenschap en heeft aan de wieg gestaan van diverse initiatieven zoals de Muziek Sociëteit ‘Tagore’ en Stichting Vrienden van Nickerie. Daarnaast was hij de grondlegger van de Suriname Districitendag en bedenker van Hindostani TV.

Siwpersad is op maandag 22 januari overleden na een kortstondig ziekbed. Ons medeleven gaat uit naar de familie, vrienden en bekenden van Jozef Siwpersad.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
  1. rest in peice my country men, and my god protect youre family.
    De goeden gaan altijd onverwachts en zonder dat ze worden opgenomen door alle Surinamers ongeacht ras of geloof.


    Maak melding
  2. …Jozef was een goede oude vriend die altijd klaar stond z’n medemens een helpende hand toe te steken ….gevraagd en ongevraagd…farewell old buddy,somewhere beyond time and space we some day will meet again….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES