dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenCarrièreSuriname nieuw MBA programma rijker

Suriname nieuw MBA programma rijker

-

Does Travel & Cadushi Tours

Suriname wordt binnenkort het terrein van de nieuwste internationale aanbieder van MBA programma’s. Via Vinci, the International University for Creative Leadership and Entrepeneurship (IUCLE), zal binnenkort in zowel Nederland als in Suriname haar MBA programma’s aanbieden.

De officiële lancering van deze nieuwe internationale universiteit vond op 18 januari j.l. in Nederland plaats. De officiële lancering in Suriname is op 9 februari a.s. De trekker van IUCLE is de Nederlander, drs. Peter Peene, CEO van het bureau voor organisatieontwikkeling en professionele ontwikkeling IMAGO Groep in Breda (hoofdkantoor van IUCLE), die voorzitter van het College van Bestuur en president van deze universiteit is.

Hem is door de International Association of Science Parks (IASP) gevraagd om vorm en inhoud aan deze universiteit te geven. IASP is een samenwerkingsverband van 133 universiteiten, met daaraan gerelateerd zo’n 600 hoog-innovatieve bedrijventerreinen en technologiecentra, verspreid over 64 landen in de wereld, waarop zo’n 80.000 bedrijven actief zijn met Research en Development. Suriname wordt aan dit internationale netwerk gekoppeld.

De heer Peene zal op 9 februari a.s. deze nieuwe MBA hoogst persoonlijk bij het Surinaams bedrijfsleven en de Surinaamse pers introduceren en de officiële opening verrichten, zoals hij dat onlangs in Nederland deed.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. Dit is mede dankzij het vertrouwen dat Suriname op dit moment uitstraalt.Het staatshoofd en zijn regering zijn zich ervan bewust van het feit dat kennis macht is.
  Proficiat Suriname.

  Afro


  Maak melding
 2. Mooi initiatief. Het raam open en laat die tornado al dat oude stof daar wegwaaien. Nog altijd zijn veel hoogopgeleide mensen van Surinaamse afkomst het stoffige soort bekrompen academicus. Een kans dus om die vegeterende lantimangs terug te dringen.


  Maak melding
 3. Het wordt tijd dat gestudeerden, of zoals u wilt academici of mensen met een titel gewaardeerd worden om de kwailteit van het produkt wat zij ontwikkelen en niet omdat ze slechts een diploma hebben. Het komt in de surinaamse gemeenschap nog steeds voor dat iemand uitsluitend om de hbo of academische titel wordt verafgood en niet om wat de persoon presteert. Hopelijk dat deze mba-opleiding een cultuuromslag teweegbrengt welke voorgoed afrekent met deze stoffige bekrompen academici.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES