Surinaamse diplomaat geraakt door kogel bewaker

4

PARAMARIBO, 23 jan – De Surinaamse diplomaat Shefferon Kartowikromo is gewond geraakt bij een schietincident in Port of Spain, Trinidad & Tobago. Dit meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Kartowikromo zat in een auto toen hij getroffen werd door een afgeketst pistoolschot dat gelost werd door een bewaker van het Trinidad Hilton hotel. De diplomaat is aan de hals geraakt.

Hij is naar het ziekenhuis vervoerd en mocht naar huis, na behandeling van wat een schampschot bleek te zijn. De auto stond op de parkeerplaats van het hotel. De kogel moet van een muur zijn geketst toen de bewaker een schot loste op een man die kort tevoren geweigerd had te betalen voor zijn diner. De wanbetaler zelf is in het been geschoten en opgenomen in het ziekenhuis.

“Ik maak het best wel goed”, zegt Kartowikromo tegenover de Ware Tijd. Volgens Buitenlandse Zaken moest Kartowikromo twee stafmedewerkers van het ministerie afzetten bij het hotel. De twee kwamen van een Caricom-vergadering in Guyana. Beiden zijn “bijzonder aangeslagen.” Het politierapport wordt nu afgewacht voor het nemen van verdere stappen.


4 REACTIES

 1. HIHIHIHIHI

  Startschot voor een ander leiderschap in Suriname, die niet corrupt is en echt voor het land opkomt. Leiders die hun land niet voor een appel en een ei verkopen.

  HAHAHA


  Maak melding

 2. Jammer dat zo iets kan gebeuren… maar Guyana is een buurland, kon het niet met de auto/bus.
  Zoveel USD. voor een snoep
  -reisje…waarschijnlijk is deze bewaker(schutter) een Suri.(hij keek al boos)hij dacht aan verspilling


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.