Braafheid volgend seizoen naar FC Twente

1

Edson Braafheid voetbalt volgend seizoen bij FC Twente en niet bij Anderlecht. De club uit Enschede heeft dit zaterdag bekendgemaakt. De 23-jarige speler van FC Utrecht tekent bij FC Twente een contract voor drie jaar. Zijn verbintenis bij de Utrechters loopt deze zomer af.

Braafheid speelde voor JOS alvorens hij in de opleiding van FC Utrecht terecht kwam. Hij debuteerde in het eerste elftal van FC Utrecht in het seizoen 2003/2004 en speelde dat seizoen 13 wedstrijden. Sinds 2004 is hij een vaste waarde bij de club uit de Domstad.

De in Suriname geboren voetballer moet bij FC Twente nog wel een medische keuring ondergaan.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.