zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinaamse productiesector wordt gemobiliseerd

Surinaamse productiesector wordt gemobiliseerd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 jan – Surinaamse fabrikanten worden intensief gemobiliseerd voor leveringen aan Caricom-partner Trinidad & Tobago. Dit zegt minister Clifford Marica van Handel & Industrie, HI. Port of Spain heeft een lijst opgestuurd van goederen waar grote vraag naar is. Suriname heeft er veel over om zoveel mogelijk te voldoen. Er spelen strategische belangen.

De lijst is opgestuurd met een zekere bedoeling. “Trinidad doet het niet omdat het Suriname zo lief en aardig vindt. Er is een zekere behoefte aan bepaalde producten en als blijkt dat Suriname en andere landen niet kunnen leveren, gaan ze suspensie aanvragen”, zegt Marica. De Caricom zal dan worden verzocht om toestemming voor importen uit andere streken.

Op de lijst komen ruim zestig producten voor, waaronder fruit, vlees- en melkproducten en suiker. Suriname moet opgeven welke producten geleverd kunnen worden, evenals volume en vorm. Marica vindt dat het nu aankomt op timemanagement en efficiëntie. “We moeten zorgen dat we zodanig kunnen coördineren, dat we op tijd kunnen reageren en prijs- en kwaliteitstandaarden kunnen vasthouden.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Kijk dit is geen spel die lui uit Trinidad zijn zakenlui, en geen meidman, met een grote bek, een groot ego en hebie man als de Surinaamse leiders. Zelfs personen grenzend aan pedofilie zijn leiders. HAHAHA.

    Ze weten wat ze willen. Wat doet Vene met zijn slaven achtergrond. En de eewige brede
    colgate lach.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES