Nieuw boek van Jörgen Raymann in maart

1

In maart verschijnt er bij uitgeverij Conserve het boek “13866, te gek om los te lopen” van Jörgen Raymann. Het boek bevat de tekst van zijn nieuwe theaterprogramma, dat vanaf 29 januari in heel Nederland te zien zal zijn. De titel verwijst naar de geboortedatum van de theatermaker.

Raymann werd op 13 augustus 1966 in Amsterdam geboren en had een haast onbezorgde jeugd in Paramaribo. Zo onbezorgd dat hij pas tien jaar geleden wist wat hij wilde: het podium op. Over zijn alter ego Tante Es (Esselien van Doornengat) schreef hij in 2001, eveneens bij Conserve, een boek met Stuart Rahan: “Mama mama, kijk buurvrouw”.

In november vorig jaar verscheen “Het beste van Raymann”: een selectie van de 45 beste Telegraaf-columns van hem, die gebundeld zijn in één boek.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.