dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit NederlandEdgar Davids gaat niet naar Amerika

Edgar Davids gaat niet naar Amerika

-

Does Travel & Cadushi Tours

Als het aan Martin Jol, trainer van Tottenham Hotspur ligt, zal Edgar Davids gewoon bij zijn selectie blijven. Op dit moment is de 33-jarige Surinamer in gesprek met FC Dallas uit Amerika. Maar volgens Martin Jol zal het spoedig stoppen.

“Ik denk dat hij blijft”, zo vertelt Martin Jol tegenover De Volkskrant. Dat heeft Edgar me zelf verteld. Dallas betaalt volgens mij nooit het salaris van Tottenham.”

Op dit moment komt Davids weinig aan spelen toe bij Jol. Dit lijkt tot nu toe in de toekomst ook niet te gaan veranderen. “Bij ons zal hij slechts af en toe meedoen en een rol spelen in de opleiding van jongeren. Het is aan hem. Maar ik kan hem nog goed gebruiken.”

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Pas op Edje
  je voetbalt in Engeland maar staat onder leiding van een hollander. Er kan nog meer achter zitten dat je niet regelmatig aan spelen toekomt, want je bent en blijft een wereldtopper. zelfs geprezen door Diego Maradona.

  Veel succes in je verdere loopbaan man.
  God bless you

  Coolman


  Maak melding
 2. @Coolman

  Waarom weer over die hollander beginnen? Die hollander heeft hem zelf uit een uitzichtloze situatie gehaald bij Inter Milaan en hem een kans gegeven. Hij heeft echter nooit meer zijn niveau gehaald, maar bleef wel de kaarten incasseren. Maar dat is geen schande gezien zijn manier van spelen en doorzettingsvermogen(Pitbull). Daar kan menigeen van ons een voorbeeld aan nemen. Edgar Davids is inmiddels al 33 jaar en heeft zijn hoogtijdagen gehad. En dat is echt niet negatief bedoeld, want wat deze man gepresteerd heeft verdiend alleen maar lof en respect. Vooral als je bekijkt op wat een negatieve wijze hij bij tijd en wijle benaderd is en toch zijn rug recht hield. Persoonlijk vind ik dat Davids destijds bij Barcelona had moeten blijven en niet voor het geld naar Inter had moeten gaan. Barcelona draaide slecht, maar toen hij kwam begon Barca plots te draaien. Hij beheerste het middenveld, kreeg ook de waardering maar koos er uiteindelijk toch voor om op de reservebank van Inter Milaan zijn miljoenen te verdienen. Uiteindelijk was het die hollander die hem weer een kans geboden heeft. Maar goed………wij surinamers geven graag de hollander de schuld voor onze verkeerd gemaakte keuzes.
  Edgar Davids, ik bedank je voor al die mooie acties en je tomeloze inzet die je al die jaren week in en week uit ten toon gespreid hebt. Veel succes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES