Gerard Spong nieuwe advocaat Patricia Rémak

18

Mr. Gerard Spong zal vanaf heden de verdediging doen van Mr. Drs Patricia Rémak in het hoger beroep dat zij heeft aantegekend tegen het vonnis over vermeende uitkeringsfraude. Zo heeft haar Comminicatie-advies bureau, Roy Ristie Communicatie, zojuist bekend gemaakt in het actualiteitenprogramma van Radiofayalobi.nl.

Remak kwam deze week in het nieuws in verband met vermeende uitkeringsfraude en gaf aan het volledig oneens te zijn met de wijze waarop de rechter is omgegaan met haar zaak.

Volgens het voormalig VVD-Kamerlid heeft de rechter zich laten leiden door haar donkere huidskleur en is er sprake van rassenjustitie.


18 REACTIES

 1. Mevr.Remak heeft wel veel geld ontvangen met frauderen, dat zij een hele dure advocaat in de armen kan nemen. Denkt zij dan dat zij word vrijgesproken voor frauderen. Ik hoop dat zij voor langere tijd achter de tralies gaat. Dit zijn degene die het voor andere verpesten en een slechte naam bezorgen.

  ramses


  Maak melding

 2. Indien er hier sprake is van zogeheten ‘rassenjustitie’ zou dat een schandelijke zaak zou. Toch heb ik zo mijn twijfels. Mevrouw Remak ken ik niet persoonlijk, maar ik weet wel dat ze een meer dan intelligente dame is met een zeer solide kennis op financieel gebied (ze heeft o.a. bij het Ministerie van Financien gewerkt) en ik kan me niet voorstellen dat zij niet zou weten wat de regels zijn. Maar laten we niet te snel oordelen en eerst haar hoger beroep afwachten.


  Maak melding

 3. Mw.Remak is de weg volgens mij volledig kwijt.
  Op radio Fajalobi heeft ze in eerste instantie een onsamenhangend verhaal vertelt waarvan ze de scherpe kantjes later af heeft gehaal.
  Ik hoop voor haar dat ze gelijk krijgt van de recher in hoge beroep.
  Maar veel vertrouwen heb ik er niet in.


  Maak melding

 4. wanneer het niet goed gaat dan zal het komen door de huidskleur? Deze infantiele mentaliteit is reeds achterhaald. Als mevrouw meester/doctorandus het heeft over rassenjustitie; wat heeft ze te zoeken bij een rascistisch partij als de vvd!OPROTTEN!


  Maak melding

 5. Wat doet deze negerhater, mevr Remak op radio fajalobi?
  Ze moeten dit soort idioten (en naar nu ook blijkt dieven) geen enekel kans geven iets te komen vertellen.

  Wanneer het goed gaat met ze, dan doen ze er alles aan om niet aan hun Surinaamse roots te worden herrinerd, of gooien ze stenen in de glazen waaruit ze zelf gedronken hebben, en nu dat het slecht gaat komen ze op radio fajalobi…..

  Oprotten met deze wannabe’s en negerhaters……wat mij betreft gaat ze in de bak!!!!


  Maak melding

 6. mvr Remak neemt de dure Gerard Spong in de arm terwijl ze zelf juriste is. Luister naar haar hoogmoedig en onsamenhangend verhaal op http://www.zorgenhoop.nl radio uitzending van 13/01.
  Daar zegt ze oa. dat de rechter rassenjustitie heeft toegepast, oa omdat ze geen advocaat had, want ze had er geen geld voor. Waar haalt ze nu het geld vandaan om Spong te betalen?
  Iedereen weet dat je in nl een advocaat toegewezen krijgt als je die niet kan betalen. Als ik Spong was zou ik deze casus voor geen geld aannnemen.
  Remak en soortgelijken moeten hard aangepakt worden, zoadat geen enkele surinamer het weer in zijn/haar hoofd haalt om in nl te rotsooien. Deze mensen verzieken het voor de goede surinamers die het al moeilijk hebben in nl.


  Maak melding

 7. nr 10.Harry waar mee bemoei jij je.
  jij bent schaamteloos, kijk puur naar jouw doen en laten en eigen leven.
  Jouw bezigheid is puur werk van een smeerlap, als je tijd te veel heb ga fietsen.


  Maak melding

 8. Ik zal de laatste zijn om te oordelen. Maar… hoe zal haar CV vanaf nu zijn? Recidive? Zo zie maar weer. ” Een geleerd mens is niet altijd een eerlijk en wijsmens”

  Studenten uit Su die rechten studeren zullen hiervan veel last ondervinden.

  Ik wens ze veel sterkte.


  Maak melding

 9. ik schaam me diep,de lijst wordt steeds langer van surinamers die een topbaan hebben en later blijkt dat ze leugenaars,komediemang,fraudeurs,wanbetalers ,comandomeisjes van bouta,enz,enz.houd het niet op.


  Maak melding

 10. Kennyson. Vraagje:Waarom zouden we rekening moeten houden met onze kritiek omdat het onze mensen zijn?
  Moeten we kritiekloos alles wat onze mensen betreft als zoete koek inslikken en geen commentaar geven?
  Moeten we juist niet kritischer zijn om de uitwassen in onze groep met wortel en al uit te roeien?
  Als voorbeeld dit: Brunswijk behoort ook tot onze eigen mensen. Moeten we dan onze kritiek maar voor ons houden? Venetiaan behoort ook tot onze eigen mensen. Moeten we het wanbeleid dan maar kritiekloos over het volk heen laten komen?
  Ik dacht het niet. Kritiek is nodig om wantoestanden bloot te leggen. En om zaken die haaks staan op de universele waarden en normen bloot te leggen en te corrigeren. En dat is niet aan ras geloof of geslacht gebonden. En al helemaal niet of de kritiek nu gericht is op mensen die al dan niet tot je eigen mensen behoren.


  Maak melding

 11. Dat mevrouw mr. Remak behoorlijke staat van dienst heeft,blijkt uit haar c.v. op de navolgende link
  http://www.parlement.com/9291000/biof/02236

  Maar dat zij het presteert om tweemaal te frauderen (waarvoor zij in eerste instantie is veroordeeld) geeft wel te denken en is niet te begrijpen. Ook haar uispraak over rassenjustitie komt mij bedenkelijk voor.
  Wie zijn billen brandt, moet op blaren zitten.
  Ben dan ook zeer benieuwd naar de uitslag van het hoger beroep. Wellicht weet mr. Spong de zaak te redden als blijkt dat er vormfouten in de procedure zijn gemaakt.

  Snap overigens ook niet waarom Surinaamse mensen zo gekrenkt zijn als iemand van Surinaamse afkomst negatief in het nieuws is.
  Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen daden .
  Voel mij daarom in het geheel niet beledigd, aangesproken of voor schut gezet door de misstappen van welke persoon dan ook, zelfs als deze van Surinaamse afkomst is.


  Maak melding

 12. Bedenk dat het ons landgenoot is waar wij aanblok achter moeten staan en volledig moeten steunen juist in de moeilijke tijden moeten wij op elkaar kunnen rekenen.

  Elco


  Maak melding

 13. Deze mevrouw is heel goed geschoold (Nederlands Recht en Fiscaal Recht). Ze weet dus heel goed waar het over gaat. Dat ze belangrijke zaken (als bijverdienen naast uitkering)niet weet is zeer ongeloofwaardig. Dat ze verklaard dat de rechters racistich zijn is misleidend en dom want ze heeft als belastinginspecteur zelf in het systeem gewerkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.