dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWinston Bogarde in bestuur overvallen pokerclub

Winston Bogarde in bestuur overvallen pokerclub

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een schietpartij in sociëteit Reyes aan de Jacob van Lennepkade in Amsterdam Oud-West is zondagochtend een man om het leven gekomen. Een aantal gemaskerde en met vuurwapens gewapende mannen drongen de sociëteit binnen eisten geld. Tijdens de overval ontstond vermoedelijk een worsteling waarbij door één van de overvallers meerdere keren is geschoten.

Volgens ingewijden in de pokerwereld wordt er bij Reyes poker gespeeld om grote geldbedragen. Deelnemers zouden minimaal 1.000 euro moeten inleggen. Dit mag officieel alleen in het Holland Casino. Oud-Ajacied Winston Bogarde zit in het bestuur van de ‘denksportvereniging’. Dat blijkt uit gegevens van de Kamer van Koophandel schrijft AT5.

Volgens de website van Reyes worden er heel veel spelletjes gespeeld, maar het zou feitelijk gaan om een pokerclub. Bogarde doet overigens mee aan het populaire tv-programma Veronica-poker, maar verblijft momenteel in Suriname. Of er op het moment van de overval een pokertoernooi plaatsvond, is nog niet duidelijk.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

14 REACTIES
 1. ik vraag me af wat de bedoeling is van de match. Bogie zit in suriname dus heeft hij niks en dan ook niks met de schietpartij te maken. Met probeert hem gewoon met zijn haren erbij te sleuren. Een dikke -1 voor de pers.


  Maak melding
 2. Ik zie het verband niet van deze associatie. Waarom wordt Winston er met zijn kroesede betrokken bij dit soort onfrisse toestanden als hij toch in Suriname is?


  Maak melding
 3. Waarom wordt Winston betrokken?

  Simpel. Zonder Winston Bogarde is de nieuwswaarde van dit bericht 0,0.
  Nu zit de (blanke)pers zich in het vuistje te wrijven. ik zie ze al gniffelend wachten op de reactie van de neger die voor niemand buigt.


  Maak melding
 4. Winston Bogarde wordt er bij gehaald omdat hij als bekende Surned deel uit zou maken van het bestuur van een zogenaamde “denksportvereniging” (lees: illegale pokerclub). Het artikel is natuurlijk een stuk interessanter als blijkt dat er een bekende Surned gelieerd is aan die club. En het feit dat die persoon dan niets met die schietpartij te maken heeft interesseert een journalist niet. Wat ik me echter afvraag is of het wel waar is dat Bogarde in het bestuur van die club zit. Ik kan me haast niet voorstellen dat Bogarde zichzelf met al zijn miljoenen in zo positie nestelt. Een keertje die tent bezoeken oké….maar betuurslid?……ik vraag het me af.


  Maak melding
 5. @Rob, ben benieuwd op basis waarvan je die indruk kreeg dat Bogarde moslim is.

  Tja, het feit dat Bogarde deel uitmaakt van het bestuur van bedoelde club is weer koren op de molen van het journaille.


  Maak melding
 6. Het boek “Deze neger buigt voor niemand” heb ik gelezen. Deze man is een eerlijk persoon. Hij heeft zichzelf ook niet gespaard en heeft gewoon verteld wat hij wel en niet heeft uitgespookt.
  Hij is er eerlijk voor uitgekomen dat als hij geen voetballer was geworden, dat hij dan in de criminaliteit zou zijn beland.
  Dus daarom zal hij er ook niets mee te maken hebben. Maar ja de pers moet weer een sensatie-verhaal kunnen koppen, anders lopen de verkoopcijfers nog meer naar beneden.


  Maak melding
 7. Ik denk niet dat Boga moslim is. Moslim mogen niet gokken. Blanke pers en blanke politiek zijn allemaal dezelfde. Zwarten zijn allemaal goed, een foutje dan worden de zwarten verkocht of verpulpt.


  Maak melding
 8. Ze laten het overkomen alsof Lex Goudsmit er iets mee te maken heeft. Dit kan een persoon een slecht naam geven, terwijl hij er niks mee te maken hoeft te hebben.


  Maak melding
 9. Dit zijn allemaal sensatie om Bogarde erbij te betrekken.
  Zo gaat het in Nederland.Als je iemand wilt beschadigen dan kom je met zulke mededelingen over die persoon.Politici bedriegen belazeren de boel maar je hoort niets van.Kijk bij de DSB had je alleen maar politici in het bestuur daarvan hoor je niets meer.Andere hebben een grote functie bij de ABNAMRO Bank als voorzitter.Terwijl zijn rol bij de failliete bank niet is onderzocht.Dat is mijn mening.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES