Regeercoalitie in Suriname houdt lijnen open

0

PARAMARIBO, 15 jan – De onderlinge communicatielijnen moeten open blijven, wil de coalitie de uitgezette beleidsdoelen voltooien. Dit stelt president en NPS-voorzitter Ronald Venetiaan. Er mag kritiek geleverd worden op elkaar, maar er moet steeds ruimte blijven voor overleg en begrip. “Ik weet dat er geklaagd wordt”, aldus Venetiaan.

Binnen zijn partij zijn er genoeg leden die niet tevreden zijn. “Ook binnen de VHP wordt geklaagd en in andere partijen, we zijn wel degelijk op de hoogte”, zei Venetiaan bij de herdenking van 58 jaar VHP. Deze politieke partij zegt zich sterk te maken voor zowel de eigen interne eenheid als die binnen de coalitie. Venetiaan onderschrijft dit streven en de noodzaak om Suriname “in eenheid” vooruit te brengen.

Er is nog veel politiek werk te doen en er wordt uitgekeken naar de verrichtingen, waar gezamenlijk verantwoording voor gedragen wordt. Sinds het aantreden in 2005 is de economie verder gestabiliseerd en wordt met lokale en internationale partners geïnvesteerd in verdere groei. Voor dit jaar staat een aantal projecten op programma, die de inzet vergen van alle politiek verantwoordelijken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.