Uitkleden vrouwenhandelaars in Suriname optie

6

PARAMARIBO, 11 jan – Mensenhandelaars het economisch voordeel ontnemen dat ze halen uit hun activiteiten is de moeite van het overwegen waard. Dit zegt Officier van Justitie Garcia Paragsingh. Het Openbaar Ministerie is dan ook vast van plan de maatregel toe te passen na veroordelingen. Binnenkort moet het al zover zijn.

“Wat je zou kunnen doen, is nagaan hoeveel voordeel hij heeft genoten; het wederrechtelijk verkregen voordeel. Dat je dat gaat berekenen en dat je dat gaat ontnemen op basis van de ontnemingwetgeving”, zegt Paragsingh. De wet is al enige tijd van kracht en erop gericht beslag te leggen op alle uit misdrijf verkregen financieel en materieel voordeel.

Obstakel bij de justitiële aanpak is de politiek. Volgens Paragsingh zal het beleid met betrekking tot bordelen duidelijker moeten worden. Hoewel die verboden zijn, wordt een gedoogbeleid gevoerd. Totnogtoe werd alleen de bedrijfsvergunning ingetrokken van gevonniste bordeelhouders. De eerste ontneming kan binnenkort geschieden als een aangehouden bekende bordeelhouder is uitgeprocedeerd.

6 REACTIES

 1. o la la als de rest van de wereld ook dit maar doet. zeg het voort.
  Idiots, het gaat alles ondergronds duwen.

  alles wat je moet doen om vrouwenhandel tegen te gaan is de guts hebben elke week die bordeel binnen te wandelen en die vrouwen naar hun paspoort te vragen en als ze het niet hebben , haal ze uit die tent, want ze zijn niet daar uit vrijewil. neem dat paspoort van die vrouw van bordeelhouder af en geef der terug. Zeg hem als er maar iets met die vrouw geeurt kom je hem nu opzoeken.Hij heeft dan ook gelijk dat vermeend bedrag verloren.
  De oplossing die men nu voorstelt is gewoon om geld binnen te halen en niet om vrouwen handel tegen te gaan.
  als je die vrouwen wilt beschermen is het makkelijk.Protect the women.


  Maak melding

 2. Zelf de souteneurs geven tjoekoe + wang gratismeid.
  Of blijven liever slapen als guard.
  Dus no zoekoe foe law no wang sma nanga anansie torie.
  Gewoon en doodleuk weer een bruller.


  Maak melding

 3. het is nooit goed he doen ze niets klagen doen wat ook klagen waarom gaan jullie niet helpen de gene die in de mogelijkheid zijn maar negre sabie soso klagen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.