zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwintig jaar cel geëist in zaak metselmoorden

Twintig jaar cel geëist in zaak metselmoorden

-

Does Travel - naar Suriname

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft gisteren een gevangenisstraf van twintig jaar geëist tegen de twee hoofdverdachten in de zaak van de Haagse ‘metselmoorden‘. Volgens justitie hebben Soenil D. (37) en zijn vader (60) in augustus 2004 de Zaankanters Rob Mahabier (25) en Jeroen Dekkers (24) met messteken om het leven gebracht.

De lijken werden ingemetseld in een leegstaand winkelpand aan de Boerenstraat. Tegen twee mannen die zouden hebben geholpen bij het wegwerken van de lijken werden celstraffen geëist die gelijk zijn aan het voorarrest.

Het onderzoek naar de geruchtmakende metselmoorden sleepte zich al bijna twee jaar lang voort. Getuigen die geen verklaring wilden afleggen of alleen tegen betaling van 350.000 euro, deskundigen die op vakantie waren en een verdachte in een Indiase gevangenis die nog steeds was uitgeleverd. De uitspraak is over twee weken.

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES