Frank Rijkaard beste coach van 2006

9

Frank Rijkaard is door de internationale federatie van voetbalhistorici en -statistici (IFFHS) uitgeroepen tot de beste coach van 2006. De Nederlandse trainer van FC Barcelona dankte die verkiezing aan het prolongeren van de Spaanse titel en het winnen van de Champions League.

Rijkaard deelde de eer met zijn collega’s. “Ik ben erg blij met de prijs maar die is niet voor mij alleen. Het is de verdienste van de club, van iedereen die heeft geholpen bij dit succes. Het was teamwork”, liet de oud-international op de website van Barça weten. Hij bedankte technisch directeur Txiki Begiristain en alle assistenten van vorig jaar, onder wie Henk ten Cate en Johan Neeskens.


9 REACTIES

 1. Gefeliciteerd Frank !!!De pers schrijft nu vol lof over de Nederlandse trainer , nu wordt vergeten en vergeven dat onze Frank een allochtoon is !!!!


  Maak melding

 2. Laat ik de eerste zijn om deze buitenlander/migrant/allochtoon/surinamer te feliciteren met deze titel of is het nu ineens een Nederlander geworden volgens de Nederlandse media 🙂


  Maak melding

 3. Gefeliciteerd Frank.
  En trots zijn alle surinamers???Huuh ik bedoel alle nederlanders.
  De pers is je vriend en tevens je vijand.
  Maar dat weet onze Frank net zo goed.
  Ga zo door Frank. Schrijf historie.

  jeff


  Maak melding

 4. hoi meneer rijkaard, gezien het feit, dat je niet van dit soort mediaaandacht houdt, moet ik je als sur/ned/ toch feliciteren. je bent ,n voorbeeld voor alle voetballende jongens, en meisjes, zowel in sur, als in ned. ik vind wel, dat je ,n beetje uitstraling, naar buiten toe, mag tonen, anders kom je , n beetje arrogant over, en daar heb ik ,n beetje moeite mee. veel succes, met je uitreiking. gr. bokka


  Maak melding

 5. Weet je nog toen hij het nederlands elftal lijde wat de pers toen over hem heeft geschreven…
  En nu wordt hij door de zelfde ned. de hemel in geprezen..Zo gaat dat,succes dan alle aandacht,tegen valler dan opdonderen..

  Als allochtoon etnisch minder,donker blauw, gefeliceteerd..


  Maak melding

 6. Jaaaaaaaaaaaaah, mijn blijdschap kan niet op.
  Gefeliciteerd Frank en fam Rijkaard.

  Wel een een klein bericht over dit groot succes, ik lees het toevallig tussen alle berichten door. Op andere media heb ik er niets van vernomen.

  Superfantastisch, ik hoop dat Frank en de zijnen( Ruud Gullit, Edgar, Patrick etc.)van de gelegenheid gebruik maken en zich meer als allochtoon en mn als (ex) Surinamers zullen profileren.


  Maak melding

 7. Wat een contrast met het bericht over Patricia Remak.
  Heer Rijkaard gefeliciteerd! Zo kunnen we het dus ook!
  Als mens en als professional bent u een topper!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.