maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieCelstraf geëist tegen Schiphol-bewaarders

Celstraf geëist tegen Schiphol-bewaarders

-

Does Travel & Cadushi Tours

Officier van justitie M. Lengers heeft gisteren voor de rechtbank in Haarlem drie jaar celstraf geëist, waarvan een half jaar voorwaardelijk, tegen twee gevangenbewaarders van het detentiecentrum op Schiphol-Oost. De mannen worden ervan verdacht dat zij in 2006 bolletjes met cocaïne hebben aangenomen van drugskoeriers en doorverkocht.

Volgens de officier verduisterden ze daarmee bewijsmateriaal, maakten ze misbruik van hun positie en ondermijnden ze het rechtssysteem. De twee bewaarders, de 28-jarige Dwight S. uit Zaandam en de 36-jarige Marcello M. uit Zandvoort gaven toe dat ze fout waren geweest. Ze verklaarden tussen de 4.000 en 6.000 euro te hebben verdiend.

De bolletjesslikkers, zo bleek tijdens de zitting, wisten in Suriname al aan welke bewaarders ze een deel van hun bolletjes moesten afstaan in ruil voor een lagere straf.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. De laatste alinea van dit bericht geeft aan dat deze jongens niet zomaar bezig zijn, maar heel ver vooruit denken.
    Had de Surinaamse regering maar een deel van de ‘inslag’ van deze guys, dan hadden wij een totaal ander Suriname en hoefde er dan niemand meer bolletjes te slikken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES