Carrièremogelijkheden centraal tijdens ‘Breaking Glass’

0

Op 27 januari 2007 vindt de themabijeenkomst ‘Breaking Glass’ plaats in Studio Plantage te Amsterdam. ‘Breaking Glass’ is een vervolg op de eerste bijeenkomst ‘Een Nieuw Glazen Plafond’ (in april 2005 gehouden in de Balie), waarbij de aandacht werd gevestigd op de beperkte carrièremogelijkheden van de zgn nieuwe autochtonen, met name voor de doelgroep van SAAMGA, Surinamers, Antillianen, Arubanen, Molukkers, Ghanezen.

Op deze bijeenkomst is, in het gezelschap van bestuurders, academici en middenkader van arbeidsspecialisten het ‘glazen plafond’ geanalyseerd, ofwel het feit dat ook (hoger)opgeleide allochtonen niet dezelfde carrièrekansen hebben als anderen. ‘Waar ligt dat aan?’, was de centrale vraag tijdens een intensieve en leerzame bijeenkomst met spreekbeurten, debatten en interviews.

Dit keer zal de aandacht gevestigd zijn op de betrokkenen zelf, de aanstormende talenten, de jonge carrièremakers, bezig met of net klaar met de hogere opleidingen. De bewustwording (en empowering) van de betrokkenen zelf wordt de inzet van deze tweede bijeenkomst met de toepasselijke naam ‘Breaking Glass’

‘Breaking Glass’ is een feestelijke bijeenkomst met de mogelijkheid om je te laten voorlichten over de nabije toekomst, als je dat zelf wilt. Uitgenodigde organisaties van arbeidsmarktdeskundigen zullen gesprekken en discussies aangaan met de bezoekers. Na inspannen komt ontspannen en het eerste informatieve gedeelte van de avond zal dan ook afgesloten worden door niemand minder dan Jörgen Raymann waarna het tweede gedeelte van de avond de ‘after party’ kan beginnen.

Kijk voor meer informatie ook op www.jemm.nl


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.