Gerard Spong nieuwe advocaat Julien C.

6

De Surinamer Gerard Spong is de nieuwe advocaat van Julien C. Dat bevestigt Henk van Asselt, die de verdachte van de moord op de 8-jarige Jesse uit Hoogerheide eerder bijstond. Dat schrijft Novum Nieuws.

De 8-jarige Jesse werd begin deze maand op zijn basisschool in het Brabantse Hoogerheide om het leven gebracht. Diezelfde dag werd C. aangehouden. Hij heeft ontkend betrokken te zijn bij de dood van Jesse.Van Asselt liet vorige week weten te stoppen met de verdediging van de 22-jarige C. Hij wilde niet zeggen waarom en beriep zich daarbij op zijn beroepsgeheim.

Volgens Van Asselt was Spong de eerste keuze van C. als nieuwe advocaat. Gerard Spong is een van de bekendste Nederlandse strafpleiters. Hij was zelf niet bereikbaar voor commentaar.


6 REACTIES

  1. Ja, het is triest dat een onschuldig kind is vermoord en zo worden er dagelijks over de gehele wereld onschuldige kinderen gedood.Als die Julien inderdaad schuldig is, dan moet hij zonder meer gestraft worden. Dat Mr. Spong zijn verdediging op zich wil nemen vind ik heel nobel. Laten wij het aan de rechter overlaten om te oordelen. Feit is, dat iedereen recht heeft op een advocaat als je nou schuldig bent of niet. Waarom zoveel heisa omdat het Mr. Spong is die de verdediging op zich wilt nemen. Bram Moszkowicz heeft toentertijd ook in een t.v.programma gezegd dat hij best bereid zou zijn om Dutroux te verdedigen. Bovendien weten wij ook niet wat er op die bewuste dag met die jongen aan de hand was, tenminste als hij inderdaad schuldig is. Een kortsluiting in de bovenkamer zou ook de oorzaak geweest kunnen zijn. Het blijft triest, maar laten wij een advocaat die bereid is de evt “dader” bij te staan niet de grond inboren.

    Anita


    Maak melding

  2. Ben je een grote boef of een grote moordenaar dan verdienen ze zoveel aan de media, dat zelf beste advocaat een graantje mee wil pikken. Alles draait op geld man.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.