Insel Air wil vliegen naar Suriname

24

Luchtvaartnieuws.NL meldt dat Insel Air vluchten wil starten naar Suriname. Dat maakte de maatschappij bekend. Ook de Dominicaanse Republiek, Haïti en Trinidad staan op de planning. Voordat het zover is wordt eerst een lijndienst gestart naar Sint Maarten.

Een McDonnell Douglas MD-83 maakte gisteren (28 december) de eerste proefvlucht tussen de twee eilanden schrijft de site. Volgende week moet de lijndienst officieel van start gaan.

Insel Air International B.V. is een luchtvaartdienst uit Willemstad. Zij heeft de Internationale Luchthaven Hato in Curaçao als thuisbasis. Insel is Duits voor ‘eiland’. Na het wegvallen van DCA wil Insel Air een belangrijke speler worden op de Antilliaanse luchtvaartmarkt. De maatschappij richt zich zowel op vluchten tussen de diverse eilanden als op internationale vluchten in de regio.


24 REACTIES

 1. hoe meer luchtvaartmij. suri aan doet des te meer het gunstiger wordt voor de vakantie gangers. zij kunnen zowel naar suri als cura of trini of combi naties.
  ned luchtvaartmij.verdiend teveel op deze int.lijn, en daar moet er een eind aan komen.


  Maak melding

 2. u reageert zo boos over, hoe denkt u dan bv.over Onur air afgelopen of dit jaar?
  vaak gebreken aan de kist en/of annulering van de reis. Heeft de regering of andere instanties (schiphol) hierover gebuigt??
  het antwoord is dus nee!!
  heb dit jaar zelf met onur air gereisd dus ik weet niet waar over je het hebt.
  alle luchtvaartmij. zijn of moet goedgekeurd zijn voordat hun kist vertrekt. het is een zaak van het land van waar ze vertrekken om de kist naar behoren te beoordelen of het goed bevonden is. mvg, bedankt voor uw reaktie. hoe meer reaktie des te meer veiligheid en bovenal comfort op een int. vlucht of niet.


  Maak melding

 3. suriname is de playground van allerlei hit en run vliegtuigmaatschappijen. Aan wie ligt het aan suriname of die maatschappijen? Het is reeds wereldwijd bekend dat als men onder tafel het juiste bedrag geeft aan de juiste mensen in suriname dat alles van een leien dakje loopt.
  Zeg maar gerust de somohardjo-achtige wijze van zakendoen


  Maak melding

 4. Hoe meer luchtvaartmij. des te beter en goed koper. Niet vergeten die gekochte ouwroe K.L.M nu S.L.M. was de slechtste ooit baja. India heeft 4 van die grote vliegtuigen gratis aan Afhanistan gegeven en gratis ook. Suriname wou groot spelen en maar een ouwroe merk K.L.M gekocht. Merk was beter en nu zitten ze zelf in. Was maar goede vriend van India gebleven. Van de Chinezen hoefen ze niks te verwachten.


  Maak melding

 5. Er is weer een soort luchtvaart onderneming uit de grond gestamt..

  Zijn geboorte naam is.. ampaco..

  Of het ooit de lucht ingaat is totaal onduidelijk.maar de inzet is er..

  We kunnen ook in 2007 geen valse hoop koesteren,dat hebben we al dertig jaren gedaan..
  De enige zekerheid is vooralsnog de klm duur,maar dan heb je ook wat..

  Wij met z’n allen hebben lang en breed bewezen,dat wij het niet kunnen ook na dertig jaar als groep..

  Als individu met alle respect veel succes gehad de afgelopen jaren,maar als groep zijn we te verwaarlozen , nergens een vinger aanwijzing,van aai daar staan we als suris..

  Jammer toch,het had veel beter gekund met een groep individuwen van nog geen vijfhonderd duizend zielen met een stuk land dat vijf maal groter is dan blanda en rijk aan alle grondstoffen wat het leven begeert.

  Dagelijks juigen we toe hoe het land wordt leeg geroofd en we zijn nog trots ook om in armoede te leven..

  Zalig uit einde en goede hoop voor de toekomst..


  Maak melding

 6. hoe meer vliegtuigen naar suriname hoe beter en goedkoper het is voor de toeristen.
  De keuze is aan hen te bepalen, niet door iemand anders.

  vrij land
  vrij uitspraak


  Maak melding

 7. wat een achterlijke redenering van sari, om te gillen dat hij alleen met k.l.m vliegt , dat is zijn keuze , maar hij moet en ding onthouden , dat s.l.m zeker een paar euro goedkoper is en de service stukken beter is. met de k.l.m deed ik vroeger alleen zaken . , maar daar ben ik van af gestapt , die zijn gewoon bloedzuigers , op de mid-atlantische route zijn ze de grote bloedzuigers , er is niets mee met service van de s.lm. o ja ieder vliegtuig dat vanuit schiphol de lucht ingaat wordt grondig na gecheckt, dus het is gewoon doem denken , jongen


  Maak melding

 8. Wat mij betreft mogen er nog honderden luchtvaartmaatschappijen die route Amsterdam Paramaribo gaan vliegen. Van Suriname en Nederland hoef je geen prijsverlaging te verwachten. Het is niet iets dat eerder spontaan van deze twee landen ter sprake is geweest. En aangezien Suriname als een van de grootste doorvoer haven van drugs wordt gezien,zal dat een reden zijn om de prijzen niet te verlagen. Nederland en Suriname zullen dat nooit zeggen.Ze weten dat de vakantiegangers naar Suriname veel DOEKOE hebben, en aangezien wij zo gek zijn als een deur blijven wij de hoge prijzen maar betalen. Hele goede tip is;dat ieder surinamer niet elke jaar maar om de twee of drie jaar naar Suriname gaat, misschien zullen NED EN SUR geen hoge omzet meer maken waardoor ze de prijzen toch moeten gaan verlagen


  Maak melding

 9. Ik zeg geef alles weg aan een andere luchtvaart maatschappij slm en klm moeten niet meer vliegen. Laat anderen maar vliegen ,dan zal je zien hoe goedkoop het is om naar suriname te vliegen.We worden gewoon uitgebuit en daar werkt suriname ook even hard aan mee.Het is gewoon zakken vullen meer niet.De personeel mogen ze naar huis sturen ,want die hebben geen opleiding en mensen kennis.

  ai suriname tang boeng


  Maak melding

 10. Het is ook nooit goed he?
  Wij zijn wereldkampioen klagen.Zijn er te weinig spelers klagen we steen en been. Komen er eindelijk meer spelers, klagen we nog meer steen en nog meer been..

  Teddy


  Maak melding

 11. We zijn moe geworden van al die gelukzoekers die op Suriname willen gaan vliegen. Telkenmale blijkt de olifant weer een muis te hebben gebaard.
  Wat baat het als de vliegtarieven toch niet structureel op aanvaardbare hoogte worden gebracht?
  Het is namelijk goekoper vliegen van Amsterdam naar Rio, over Paramaribo.

  Blijkbaar vergt het landen op Zanderij zoveel brandstof. Anders is het mij een puzzel.


  Maak melding

 12. sari, ik vind het erg jammer voor je, je kunt zelfs met mij vliegen op flight simulator 2004, en ik garandeer je dat je na 9 uren netjes land op zanderij, want ik vlieg met regelmaat met een boeing 747 van schiphol naar zanderij, en het verschil is dat het bijna echt is, omdat ik het verschil tussen echt en onecht duidelijk kent, want ik heb de vluchten van de laatste 7 jaren die ik met regelmaat naar suriname hebt gemaakt vergeleken in het echt en die pas ik toe op mijn simulatie en werkelijk je geloof je oren en ogen niet meer, het is werkelijk griezelig net echt…
  als reserve piloot ben ik beschikbaar om speciaal jou te willen vliegen voor Insel Air…sinds het sinterklaas feest van 1970 ben ik de piloot die voor jou nu gaat vliegen..


  Maak melding

 13. Als je surinamers op stang wilt jagen dan wel hun het gevoel wilt geven dat zij met een hete pook in de kruis worden gstoken hoef je alleen een bericht te lanceren met 2 woorden. Namelijk Vliegen en SURINAME.
  De reakties zullen echt niet erom liegen hoor en daaruit kan feilloos worden gehaald dat zij het bericht helemaal niet hebben gelezen maar slechts de 2 eerder genoemde woorden zijn opgevallen.


  Maak melding

 14. Eerst zien dan geloven….neem geen genoegen(snoep of gebakken lucht)Eerst daden, dan woorden, zijn jullie daar…anders soso rotzooi vertelling.


  Maak melding

 15. insel air gaat alleen vliegen tussen curacao en paramaribo, niet op schiphol, want die vlietuig is klein om de zee over te steken, heeft alleen 2 motor hoor ik.

  a tang so.


  Maak melding

 16. volgens advertentie van martin-air kan men voor vanaf € 198,00 enkelreis te verstaan naar SU reizen/vliegen.Je hoort het geklag van dure tickets prijzen niets meer.Zijn ze de klagers nu er gebruik hebben gemaakt?en hebben ze enkelreis geboekt?


  Maak melding

 17. Alle klagers berusten in hun lot en zijn we met z’n allen een jaar ouder geworden en heeft de voor-af gaande periode niks opgelevert.

  Dus ademen we verder en kijken wat de komende toekomst zal brengen..

  We kunnen toch geen fuist maken en kopen met z’n allen als individu een ticket bij de uitbuiters en zijn dik te-vreden ..


  Maak melding

 18. beste surinamers,
  weten wij ’t beter omdat wij nu in nederland wonen?’t lijkt wel erop dat ’t zo is (leugen natuurlijk).Een verzoek aan de mensen die denken ’t beter te weten,ga dan terug en help jou eigen land ,of hou jou kop stil.

  groeten,

  suri orga


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.