zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStrafproces Decembermoorden gaat beslist door

Strafproces Decembermoorden gaat beslist door

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 dec – Het strafrechtelijk proces rond de Decembermoorden gaat zonder meer door. Dit zegt minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie. Er wordt niets aan het toeval overgelaten bij de voorbereidingen. Binnenkort komt er een inspectie van de plaats waar het proces gevoerd zal worden vanaf begin volgend jaar.

De oude marinebasis te Domburg zal zo gauw mogelijk in gebruik genomen worden. Alles wordt in gereedheid gebracht. “We hebben eenmaal de verantwoordelijkheid als regering, als we zeggen dat Suriname een rechtsstaat is, dan moeten we dat ook beleven”, zegt Santokhi tegenover Radio 10. De wet geldt voor iedereen, dus ook voor oud-legerleider Bouterse, die gezien wordt als belangrijkste verdachte.

Voor intimidatie of politieke manoeuvres zal niet worden geweken. “Bouterse moet leren leven onder een rechtsstaat, in plaats van een machtstaat. Ik begrijp dat hij daarin is opgegroeid, het is deel van zijn leven, maar nu geldt de rechtsstaat”, aldus Santokhi. Als de bezwaarschriften van alle verdachten zijn afgehandeld, kan het formele proces beginnen. Dat kan al binnen enkele weken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

44 REACTIES
 1. Een persoon kan nooit zijn leven lang ongestraft blijven en boven de wet geheven worden, indien deze misdaden heeft gepleegd. Kijk maar naar Saddam Hoessein, deze persoon bleek ooit onaantastbaar te zijn, nu krijgt ook hij de doodstraf. Bouterse zou de eer aan zichzelf houden en toegeven dat hij fout zat en zijn straf moeten aanvaarden des te minder de pijn zal zijn die hem in de hel te wachten staat. Het doden van mensen moet je in de handen van God overlaten. En niet zelf God gaan spelen.


  Maak melding
 2. je doet je best maar shantoki, ik hoop dat je vingers schoon zijn , jouw beurt komt nog, heb je niets anders te doen , dan de criminaliteit nu aan te pakken wat er vandaag de dag aan de orde is , zwervers worden vermoord , kinderen verkracht, dat kan je beste doen , dan ouwe koeien uit de sloot halen , past maar op de dat jullie beerput niet open gaat , jij en kornuiten , pas op jongen er zijn een hoop je voor geweest die dat ook hadden beloofd maar hebben konden niets doen, heb je niets anders uit te zoeken ,


  Maak melding
 3. Get over with it! Laten we eindelijk af zijn van dit langslepend proces. De regering kan zich hierna misschien beter bewijzen want tot nu toe hebben ze geen moer voor het land gedaan. Alleen maar maatregelen die nog meer ellende bezorgen. Maar als dit proces zo een obstakel voor ze is laat het dan snel afgerond zijn. Verdorie!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 4. Santoki of hoe je heet ,rechtstaat geld ook voor jou.niet alleen voor Bouterse ik hoop dat Khan jou naam ook noemt wat hij voor jou en jou familie heeft betekend,jij hoort ook achter slot en grendel gelijk Gils,met het bezoek van de commissie,s die het over het beperken van drugs hadden kon men het zo van jou gezicht aflezen dat jij je niet op je gemak voelde er hangt ook een bagage boven je grote kop waarom heb je Khan zo snel mogelijk gepost Santoki piki mi no ??.ik vraag mij af als je die verantwoording zal kunnen dragen om Bouta aan te houden,het is waar dat de waarheid op tafel moet komen,wat ik hiermee wil zeggen je zal Bouterse niet alleen kunnen aanhouden,jij gaat in Nederland zowel in Suriname aanhoudingen moeten verrichten,waarom heeft Lachman Suriname nooit verlaten hij had vaak gezegd 8December te vergeten,omdat er in de Front regering ook koppen zullen rollen dus Santoki jo k….wan k… die bigi moro ju g…..olo.je bent gewaarschuwd je bent vergeten dat je in de NDP zat Bouterse heeft jou gemaakt zowel anderen, dus wees op jou hoede.je had toch hekwerk laten plaatsen op de Antondrachtenweg om Bouta aan te houden,fa waka,jou eigen ondergeschikten hebben geweigerd,den Surdati dat was pannjagas,je heb je hekwerken,safri weer laten afvoeren,dus bedrijf geen politiek met andermans leed,zeg aan radio 10 dat er geen case is.,?

  Akuba.


  Maak melding
 5. Santakie:dubbelloon, zeg noh..Chico romantico, zeg noh..VHP stille willy, zeg noh… jullie zijn goed bezig voor wie…voor wie…. Wat doen jullie met rechtssttaat, zeg noh.Ai-boi jij bent,the bad guy.Het is heel jammer voor Su.jullie krijgen met zijn allen smeergeld, then you’re giving NPS only one dollar.Foe mikie ding horie ding smoel.En zij zo stom om rotzooi aantenemen….RECHTSSTAAT…


  Maak melding
 6. Santroopie,

  Wanneer is binnenkort?
  wanneer er verkiezingen in aantocht zijn? of wanneer jij je voor president kiebaar zal stellen?

  Pak inderdaad huidige problematiek aan en niet iets wat tientallen jaren geleden is uitgevoerd/

  nog iets,…..

  Wanneer volgt Brunsie… of durf je niet?/

  hahahahaha


  Maak melding
 7. santohkie pas op je dagen zijn al geteld, er is geen geen rechtstaat, wel een schurken staat waar alles moegelijk is, je ziet dat bijna daagelijks, minsters die stelen, gronden worden aan vrienden gegeven om weer verkocht te worden, en de buit wordt verdeeld.
  sommige mensen krijgen 200 tot 250 hectare grond, en de arme niks ga dit eerst onderzoeken. kijk op via via hoe ze deze gronden direct verkopen, schurken zijn ze allemaal, dan spreek je van een rechtstaat.


  Maak melding
 8. Na 24 jaar. hahahaha. als Bouterse de hoofdverdachte is dan waarom zit hij niet achter de tralies. Gaat het voor Gild en Balesar ook zo lang duren voordat er gerechtigheid gaat komen. Jullie zijn allemaal 1 pot nat, allemaal dieven en corrupt. Vuile kl..tz.kken die jullie zijn, jullie helpen Suriname naar de klote. Ooit komt de waarheid van boven van jullie allemaal.

  K.


  Maak melding
 9. rechtstaat????
  en brunswijk dan??? hoe zit het met hem.
  vergeleken met bouterse heeft hij veel meer op zijn kerstok, zoals berovingen, verkrachtingen, mishandeling en moord. waarom hem ook niet aanpakken. of doen ze dit alleen omdat nederland niet van bouta houdt en er te veel buitenlands druk is. pak brunsie ook aan.
  men zeurt over de nabestanden die maar 15 zijn. hoe zit het met de andere nabestaanden van de gesneuvelde millitairen, verkrachte vrouwen, vermoorde dorpenlingen…..


  Maak melding
 10. Santhokie je bent een inconsequente onrechtvaardige hypocriet.Je kan een kruimeldief (bankrover)kortom een crimineel die de wet op alle fronten heeft overtreden niet als je politieke partner accepteren en een ander die de macht op dat moment had en dingen heeft gedaan zoals venetiaan dat op dit moment doet gaan straffen.MAAR GOED IK HOOP DAT DE KOMENDE REGERING DIE BOEVENBENDE DIE OP DIT MOMENT STEELT ROOFT EN OOK “MOORD” MET T.W.K. ZAL STRAFFEN EN ALLES WAT ZE GESTOLEN HEBBEN ZULLEN CONFISCEREN EN TERUG IN STAATSKAS ZETTEN!


  Maak melding
 11. Schijtzak Santokhi, begin die schijterige gareimperos uit je achterland weg te bannen.

  Voorlopig heb je 1 grote smoel , maar je achtertuin stinkt naar kwik en gif in je riviertjes, Beestenboel kweken jullie daar in de rivieren. Let maar op je NH-grondstoffen dat jou corruptelingen bezig zijn alles te verkwanselen.

  Schaam je toch Santokhi , of heb je die gevoelens niet meer ??? Pak aan die gareimperos, en sodemieter de guyanezen uit het begrensd gebied van Surinen. Pak aan, Santakhie , schiet 1 beetje op , met je g(r)ore smoel, sedert jaar en dag bezig zijnde Bouta te berechten. Alleen lu llen kunnen julie, maar daden ??? Staatsgelden stiekum wegmaken.
  Wie zal jullie berechten, boevenbende ????
  Groeten,………………..


  Maak melding
 12. hoor die aanhang wat een onzin is dat moorden koelbloedige afslacting vergelijken met coruptie ai mie gado pe ding sma vestang de appels met peren vergelijken waneer houde jullie op met die onzin het recht zal zegen vieren schuldig of onschuldig oke


  Maak melding
 13. Een regering die zich laat intimideren of zich bang laat maken door een stelletje hersenloze, gewapende apen en denken dat ze met spierballentaal in een dictotoriale regime meer kunnen bereiken dan met een democratie, kan zijn funktie maar beter opzij leggen en ander werk gaan zoeken. De WET geldt voor iedereen of je nou president bent of zwerver in een rechtstaat moet een ieder die zich heeft misdragen berechtigd kunnen worden, als het maar op een eerlijke manier gebeurt.


  Maak melding
 14. Als ik zo naar de grootste gedeelte van de
  reacties kijkt, dan jaagd dhr santokhi
  de hersensloze bouta aanhangers de stuipen in hun reed ha ha ha ha.Goed zo meneer santokhi, niks amnestie wie kaatst moet de
  bal verwachten. bouterse en zijn slijmerige
  kliek moeten nu eens wakker worden en beseffen dat alles voor een tijd is,en die
  tijd is nu voor hun aangebroken Het uur van de waarheid, er is een tijd van komen en een
  tijd van gaan mi boi en die dans ontspringt
  niemand.Kom op regering van suriname berechten die zooi en als het moet ophangen
  Wat goed voor de ene was, is voor de andere ook goed.


  Maak melding
 15. sranangmang het is ook te merken dat jij ook hersenloos ben jou moeten ook ophangen,je hebt kaas van poliek gegeten anders had je anders gereageerd,

  Akuba.


  Maak melding
 16. Waarom ben ik het vaak eens met Realist? Is dat misschien omdat we gerechtigheid hoog in het vandel dragen?
  Het is absoluut een feit dat iedereen voor de gevolgen van zijn handel en wandel hier op aarde moet instaan. Waren het mijn naatste familie-leden geweest op 8 december dan had ik ook luidkeels om gerechtigheid geroepen. Waarom doen vele “Sranang mangs en umas” op deze site dat nu niet?//// Hmmmm…. Laat rustig onderzoek komen en de rechter daarna een definitief uitspraak doen over de eventuele schuldigen. Dan zullen we eindelijk weten of de “anders denkenden” toentertijd werkelijk een vluchtpogingen onedrnomen hebben, zoals de Regeringsleider daags daarna op de TV en radio heeft gezegd. Hulde an Santoki “the future President of Suriname”.


  Maak melding
 17. Sranangmang nr 20.. change the name…SVP!!!
  Bouta heeft hier in deze geen aanhang..
  Dit is gewoon wachten op een complete opstand
  Take your time and eye,,only just wait and see…what you want, you gonna get.Faja foe na frambo


  Maak melding
 18. Santokhi wij zullen het “ZIEN”of het zover komt onder jouw leiding.
  ËERST ZIEN DAN GELOVEN””, want jij bent5 zelf ook corrupt als de pest samen met PG Punwasi ( die drugsdealer).


  Maak melding
 19. Akuba,

  We gaan niet persoonlijk worden hé!!!
  maar natuurlijk heb ik kaas van politiek
  gegeten,en aan je reactie te zien moet ik helaas concluderen dat jij een zielige nietsnut ben, en ook één die juist helemaal
  niet weet waarover ie lult.Prettige verder
  Ik ben het volkomen mee ééns met Boeboe en de Surinaamse regering.
  Voorwaarts Suriname laat zien dat jullie de machthebbers zijn, verrvolgen die zooi.


  Maak melding
 20. Nr 26. Takrumang & Boeboe..
  Heb jij Sangtakie gevraagd hoe het komt dat hij dubbelloon krijgt..
  Jij gaat mij niet vertellen dat een schurk voor de gemeenschap bezig is..Dit is geblaf om de gemeenschap als klootzakken de andere kant op te doen kijken.

  Schurken en boeven kun je onmogelijk gebruiken als wachter/bewaking.


  Maak melding
 21. Zaak-decembermoorden niet vóór april 2007

  door Ivan Cairo

  01/12/2006

  Paramaribo – De Krijgsraad begint vermoedelijk pas na maart 2007 met de behandeling van de ‘decembermoorden’. Dat verwacht procureur-generaal (pg) Subhas Punwasi, in aanmerking nemend dat het Hof van Justitie tot en met januari heeft uitgetrokken voor Raadkamerzittingen om bezwaar- en verzoekschriften van een aantal verdachten te beoordelen. Punwasi verwacht dat de raadkamer geleid door rechter Dinesh Sewrattan, rond eind januari 2007 de bezwaar- en verzoekschriften zal hebben afgehandeld. De behandeling is vorige week donderdag begonnen.
  bron:dwt

  un no wind un srefi op , fu soso.santhoki no e bepaal san pg e du.
  santhoki wilt het jaar met vuurwerk eindigen.


  Maak melding
 22. remember this one:

  Proces decembermoorden pas in oktober

  door Eric Mahabier

  22/06/2006

  Paramaribo – Het is onwaarschijnlijk dat het hoger beroep van de 23 verdachten van de Decembermoorden tegen hun strafrechtelijke vervolging, nog voor oktober in behandeling wordt genomen. Hen is onder andere ten laste gelegd, moord en medeplichtigheid hieraan. Het Hof van Justitie, met deze zaak belast, is van 15 augustus tot en met begin oktober met reces. Waarnemend hofpresident mr John von Niesewand, die niet te veel over deze kwestie wil loslaten, hoopt dat binnen niet al te lange termijn het hof zich hierover kan buigen.


  Maak melding
 23. en deze dan:Meer dan vijfenveertig personen betrokken bij 8 Decemberexecuties

  door Eric Mahabier

  09/12/2005

  AMSTERDAM – Bij de executies op 8 december 1982 in het Fort Zeelandia zijn meer dan 45 personen betrokken geweest. Tezamen en in vereniging heeft een aantal tot nu toe onbekend gebleven personen opzettelijk en met voorbedachten rade de slachtoffers van het leven beroofd, door na in kalm beraad en rustig overleg met vuurwapens schoten op de lichamen van die personen af te vuren. Dit blijkt uit het gedetailleerd onderzoek van het Openbaar Ministerie. Mr. Gerard Spong, adviseur van de regering, die desgevraagd op vragen van dWT ingaat zegt dat Desi Bouterse niet de enige hoofdverdachte in deze is.

  maar onthou er zijn 23 verdachten waarvan 1 afgelopen week van de lijst is afgevoerd en er nog 6 moeten worden afgevoerd.


  Maak melding
 24. santhoki?

  Regering klaar voor proces decembermoorden

  door Eric Mahabier

  03/07/2006

  Paramaribo – De regering staat garant dat de rechterlijke macht en het Openbaar Ministerie “onbevreesd en zonder enige belemmering” haar werkzaamheden ten aanzien van het 8 December-strafproces voortzetten.

  De staat heeft daartoe “alle nodige maatregelen” getroffen zodat het megastrafproces een vlot verloop kan hebben. Dit zegt minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie en Politie (JP) aan dWT.

  en dat was juli.


  Maak melding
 25. all time favorite:Gedetailleerd plan gevangenneming daders 8 Decembermoorden af

  door Eric Mahabier

  14/12/2005

  AMSTERDAM – Er ligt een gedetailleerd scenario klaar hoe en waar de daders van de 8 Decembermoorden te arresteren en waar ze gevangen te houden als de rechter hen bij het strafproces schuldig bevindt. Vanuit de Surinaamse regering– met name het Ministerie van Justitie en Politie – wordt er enorme aandacht besteed aan het organisatorisch deel van het strafproces dat in januari of februari aanvangt.

  Januari of februari zei men toen.kalmeer u zelve, wacht rustig tot het zover is. scheld niet ,want morgen staat er weer een ander artikel en je wind je weer op… voor niks.we kennen allemaal de kranten koppen.


  Maak melding
 26. deze was ook een goeie:
  Proces 8 Decembermoorden deze week

  Desi Bouterse gedagvaard voor 27 oktober

  24/10/2005

  dwt.

  dus mi e begi un, blijf kalm, wees gerust, alles komt goed, het proces gaat beslist door.


  Maak melding
 27. Sranangman jijbent de grootste niets nut,ie drin a Nps papa,volgens mij weet jij niet met wie je te doen heb,a bun dan.helaas ben ik niet zielig als jou npsers willen nooit de waarheid horen jullie zijn gesteld op schouders klopje,daarom gaat Suriname zo vooruit,nps paraat,

  Akuba.


  Maak melding
 28. Nr 27 waarom kun je Santokhi en Sranangmang niet gewoon bij de namen noemen?
  Jouw manier van reageren toont geen respect voor anderen.
  Mocht het inderdaag zo zijn dat Santokhi dubbel salaris ontvangt, dan zal dat ook aan de kaak gesteld moeten worden.
  Maar zou hij de enige zijn die dat ontvangt?


  Maak melding
 29. Nr.35 Saya.. wij mogen als Suri’s alles zeggen en schrijven, maar anderen hebben naar mijn gevoel niks mee te maken.
  Dus daarom..
  Over dubbelloon, hij is niet de enige…
  daarnaast smeergeld enz.enz.
  Wanneer er gewezen zal worden komt..


  Maak melding
 30. Whome, de revolutionair,de communist,de leugenaar, zag kans over bram behr te spreken alsof hij hem kende.hij noemde hem zelf een grootheid. Maar whome kent bram behr niet,maar toen ik hem liet zien dat bram behr een revolutionaire communist was, heeft hij zich snel uit de discussie gewurmd door te zeggen dat bouterse gelijk had wanneer die zij dat surinamers andere prioriteiten hadden.
  Waarom heeft whome zich uit de voeten gemaakt?
  Simpel als hij wist waarvoor bram behr stond en hij de man, zoals hij zei, als grootheid beschouwde betekent het bij inferentie ook Whome dus revolutionair en communist was. Whome verdwijn uit a discussie gelijk,want hoe verklaart hij dus aanhanger van een communist een revolutionair,te zijn.Whome wist totaal niet wie bram behr was.
  Hij wilde gewoon afgeven op bouterse. of hij is gewoon benieuwd, het kan hem dus gewoon niks schelen, hij heeft andere prioriteiten.

  Kan je je voorstellen dat whome kans ziet te schrijven dat hij “gewoon benieuwd is”,als of het entertaintment is, het leed van anderen en hij is gewoon benieuwd.Schaam je nogmaals W.Whome.


  Maak melding
 31. ze gaan die snor van santhoki scheren, wacht maar.
  Maar waarom gooit santhoki dit nu in de ether?Somo is weer in opspraak haha.santhoki doet damage control, bruja, afleiding.
  De nabestaanden zullen toch woest zijn wanneer ze dit artikel lezen.
  hoe vaak heeft Front dit soort verhalen niet in de ether gegooid.santhoki met zijn draalkracht, sorry, daadkracht word langzamerhand geoefend in het om de twee maanden,net zoals zijn voorgangers, in de ether gooien dat het proces nu echt gaat beginnen.

  Wat moet er eerst gebeuren voor dat je santhoki serieus kan nemen?
  De 16 overgebleven verdacthen moeten worden aangehouden.
  Zolang er niet in de krant staat desi bouterse
  en 15 anderen, wat een getal, zijn aangehouden, is het proces nog lang niet aan beginnen toe. En als men serieus is om de mensen te arresteren dan gaat men niet aankondigen wanneer het zal gaan gebeuren,dus zolang men dit soort dingen in de ether gooit is het ter afleiding op iets anders.wanneer ze je gaan afleiden met “we gaan gilds arresteren ” of balesar of somo ,dan is er iets opkomst.dan mogen die 16 verdachten oppassen.
  Grappig is dat de laatste keer dat NPS militairen had opgepakt en wilde vonnissen, ze plotseling niet meer aan de macht waren.hihihi,keep it up,djugu djugu den man, seki den.do scheer ie snor leki elstak.


  Maak melding
 32. Ook straten worden afgepakt
  Geplaatst: 29/12/2006
  Paramaribo – In Nickerie is er voor de zoveelste keer onrust over de manier van handelen door het ministerie van RGB, waar de politieke partij Pertjajah Luhur de scepter zwaait. Bewoners van de Jamesstraat hebben een PL-stroman gesignaleerd die met een landmeter een perceel kwam opmeten. Uit nader onderzoek van Dagblad Suriname is gebleken dat een zekere A.S. destijds een perceel toegewezen had gekregen, maar al gauw bleek dat dit terrein aan derden toebehoorde. A.S. had zonder dat te weten,
  reeds bouwactiviteiten ondernomen.Toen hij dat ontdekte en begreep dat hij door RGB in de maling was genomen, stopte hij onmiddellijk de bouwactiviteiten. Door een mogelijk onjuiste beslissing en/of ambtelijke gefrommel op RGB moest A.S.
  gecompenseerd worden. Tot overmaat van ramp merkten de bewoners dat een terrein in kaart wordt gebracht dat door het ministerie van Openbare Werken geprojeceerd is als een weg. Het blijkt dat Openbare Werken negatief heeft geadviseerd, maar men twijfelt of de grondspeculanten van RGB daaraan gehoor zullen geven. In het recente verleden heeft men zich niet aan adviezen gestoord. Zo werd een sportterrein afgepikt en onder de noemer van een stichting afgestaan aan de voorzitter van Pertjajah Luhur. Onder de noemer van het opzetten van een bejaardencentrum worden er activiteiten ontplooid voor het opzetten van een televisiestation.

  bron dbsuriname
  Begrijpen jullie de afleiding.Somo de assemblee voorzitter was weer bezig.
  Waar blijven de kritische journalisten, die vragen stellen,die onderzoeken.Laat santhoki niet zeggen dat jullie je verlagen naar een bepaald nivieau als jullie kritisch zijn.


  Maak melding
 33. Lafu liegt lastig

  Ziet u wel dat er iets mis is met uw
  analytisch denkvermogen.

  Ik zeg, dat er maar één zich zorgen
  maakt en wij blijven benieuwd welke rare geluiden wij uit de bakbawenkri te horen krijgen.
  Ik kan er niets aan doen indien u niet tussen
  de regels kunt lezen en overal een probo
  draai aan geeft.
  Heeft u mij ooit horen verklaren dat ik
  een communist of anticommunist ben!?
  Volgens mij staat de computer waar vandaan u uw postings opstelt in de bakbawenkri op de berm.
  En maar verklaren dat u anderen dan de moordenaar wilt eren.

  Ovegerens profileerd u zich wederom
  als vervent voorstander van een moordenaar.

  Ik heb mij nergens uit teruggetrokken.
  Ik heb jou alleen het


  Maak melding
 34. W.Whome waarom is is de communist bram behr volgens je eigen zeggen een grootheid voor jou zelf?(laten we zien of je eruit zal wurmen)
  Vertel ons over een artikel die je van behr gelezen hebt.Moet wel zo zijn dat je tenminste 1 gelezen hebt,niet waar Whome?

  https://www.waterkant.net/suriname/2006/12/22/bouterse-surinamers-hebben-andere-prioriteiten/
  hier gaan we weer met mijn analytisch denkvermogen.Ik ben geen voorstaander
  van bouterse omdat ik vraag wie bram behr was, ik ben geen voorstaander van bouterse als ik vraag waarom de mensen op 8 december gedood zijn,
  ik ben een tegenstaander van de leugenaar w.whome die beweerde bram behr te kennen.
  Laten we dat van whome nog een keer aan de kaart stellen.

  W.Whome waarom is is de communist bram behr volgens je eigen zeggen een grootheid voor jou zelf?(laten we zien of je eruit zal wurmen)
  Vertel ons over een artikel die je van behr gelezen hebt.Moet wel zo zijn dat je tenminste 1 gelezen hebt,niet waar Whome?

  W.Whome, de leugenaar, die in reaktie 46 het volgende verklaarde : dhr. Bram Behr, is voor mij een andere grootheid dan dhr Jozef Slagveer.

  Waarop ik hem in reaktie 53 vroeg waarom bram behr zo een grootheid voor hem was. en ik voegde er aan toe dat hij dus bekend was met dus het communistisch en revolutionair verleden van behr was en dus even kon uitwijden. Wat was daarop uw antwoord,w.whome? haha whome was zo geschrokken dat hij plotseling over andere zaken wilde praten ,terwijl hij aangaf dat bram behr een grootheid was. Als whome dat in de discussie gooit is het correct als een ander vraagt waarom. En even antwoorden kan vooral geen probleem zijn.

  W.Whome ben ik niet diegene die pleit voor een correcte weergave van zaken, ben ik niet diegene die precies opschrijft wat slagveer zei,waar bram behr voor stond? als ik ergens op de berm zat zou ik toch zaken willen verdoezelen? ja toch,maar integendeel ik vraag naar informatie, en ik deel informatie mede.Ik vraag naar de visies van iedereen.Want alleen zo krijg je een correct beeld van zaken.Waarom vraag ik over de mensen ? omdat er een paar weken geleden in de krant stond dat geschiedenis leraren niet instaat zijn de kinderen te lessen over die periode omdat zegt de krant, de informatie over die periode onjuist en summier is.Ik heb toen gezegd ik ga op zoek naar deze informatie en ga het bij elkaar brengen.Maar die tegenwerking die ik heb gekregen van juist, Fronters en mensen die beweren mee te leven met de nabestaanden, mensen als whome, is ontzettend groot.De vermeende bouta aanhangers zijn heel vrij in het vertellen van hun verhaal, maar de andere kant die scheld gelijk uit als blijkt dat de informatie hoewel juist, een beetje nadelig uitvalt voor hun verhalen,laat staan als ze niet kunnen verklaren waarom ze verkeerde informatie verspreiden.Dat is waarover dit gaat.En toen begon jij met je persoonlijke aanvallen en nu ben je de pineut, he
  W.Whome.Waarom val je mensen die kritisch zijn en willen weten wat er op 8 december gebeurt is lastig?Heb jij baat bij dat de jeugd een verkeerd verhaal te horen krijgt?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES