dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieTweede telecomspeler Suriname haalt betaaltermijn

Tweede telecomspeler Suriname haalt betaaltermijn

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 dec – International Telecommunications Suriname NV, Intelsur, heeft de termijn gehaald voor het betalen van de concessierechten. De vereiste drie miljoen dollar aan concessierechten is betaald aan de Telecommunicatie Autoriteit Suriname. de plannen voor introductie van een eigen mobiel telefoonnetwerk voor 2007, kunnen verder in uitvoering worden gebracht.

Door betaling van de rechten blijft de eerder dit jaar verkregen concessie behouden. Het scheelde niet veel of de termijn was niet gehaald. “De in de resolutie aangegeven betalingstermijn was voor het opererende telecombedrijf en voor de twee nieuwe spelers op de telecommarkt te kort. Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme heeft hiervoor begrip getoond en de betalingstermijn verschoven naar 22 december 2006”, meldt Intelsur.

Digicel die ook belangstelling heeft getoond voor de Surinaamse telecommarkt, heeft nog niet voldaan. Intelsur wil binnen enkele jaren Telesur, voorlopig nog de enige aanbieder, binnen enkele jaren technologisch voorbijstreven. Er is een joint venture aangegaan met het Antilliaanse United Telecommunication Services, dat gezien wordt als sterke technische, commerciële en financiële partner.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Wij kennen en hebben genoeg uitbuiters..als het bellen en internetten goedkoper wordt zo ik zeggen welkom… maar als het tegendeel nadeel is ….zeggen wij rot op..


    Maak melding
  2. ik hoop van harte dat de dagen van telesur geteld zijn, de samenleving heeft behoefte aan infra voor internet, zodat bedrijven optimaal via eigen websites modern en beter mobiel aan de geglobaliseerde wereld deel kunnen nemen en de boot niet hoeven te missen, iedereen heeft dan eerlijke kansen om aan het spel deel te nemen, wie het harst zijn best doet, zal het dan ook overleven.. ik wacht gaarne op de verbinding die suriname van nickerie naar albina via kabel/adsl mobiel maakt voor internet en tv ontvangst van de hele wereld, zodat ik een abonnement kan aanvragen in en voor canawapibo.


    Maak melding
  3. ontwikkeling is heel goed ,concurentie maakt dat gevestigde bedrijven harder gaan moeten werken om klanten te houden dus verbetering van de diensten.Als de TAS de gelegenheid heeft om gebruik te maken van experts uit binnen en of buitenland moet dat gebeuren, zodat ook het diepe binnenland van su , telefonish bereikt kan worden.we moeten niet denken wij doen het zelf neen vraag hulp er zijn zoveel organisatie die dat eerder gedaan hebben, kijk maar naar de omliggende landen in het caraibisch gebied.HET beleid van digicel berust op kolonialisme hun wil is wet ,omdat ze geven aan degene die graag willen hebben zonder er iets voor te doen en het land zo dus verkopen .DE beleidsmakers moeten er voor zorgen dat digicel betaald net als andere bedrijven en dan ook nog investeerd in de infrastructuur die nodig is om het gehele land te kunnen bedienen, nota bene met een voor suriname bekende basis,het systeem moet niet via via werken ,maar gewoon in su ,als het via via moet dan is suriname afhankelijk van de andere partij gaat er daar iets mis dan hebben we problemen in switi sranan dus terug bij af.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES