Serieverkrachter aangehouden in de Bijlmer

8

De politie in Amsterdam heeft afgelopen weekend de vermoedelijke serieverkrachter aangehouden die de afgelopen twee maanden de Bijlmer onveilig maakte. De man meldde zich zelf bij het politiebureau Ganzenhoef, aldus een politiewoordvoerder in het Algemeen Dagblad.

De politie gaat ervan uit dat hij dezelfde is als degene die op de foto’s staat die zaterdag zijn verspreid. De man wordt verdacht van ,,meerdere verkrachtingen” in november en december in Amsterdam-Zuidoost.

Hij deed dat steeds op een identieke manier. Hij overmeesterde de vrouwen in liften. Hij greep de vrouwen stevig vast en duwde of sleepte de slachtoffers uit de lift naar de hal of het trappenhuis van een flat. Daar vergreep hij zich aan de vrouwen. Donderdagavond sloeg hij voor het laatst toe.


8 REACTIES

 1. Vieze vuile smeerlap…deze kerel moet leren zich flink afterukken..Honden leven dat hij leidt..(…….)als mens wil ik niet zeggen hoe dit soort beestachtig gedrag
  afgehandeld moet worden.


  Maak melding

 2. kan deze man niet ook verkracht laten worden? en liefst door een paard.trouwens hij is geen man maar een lafaard waardeloos ook.ik ben ook man en dit komt uit het diepste van me hart zulke leeglopers horen niet meer thuis in een gemeenschap,maar tussen detralies voor jaren en geen maanden (beest)


  Maak melding

 3. Wat moet ik hiervan zeggen?Zo jong en nu al bedorven.Na wan sarie torie.Ongelukkige jeugd?Dat mag geen enkele excuus zijn voor zulke wandaden.De vrouwen in de Bijlmer kunnen nu weer met een veilig gevoel,in deze vooral donkere dagen,weer op straat en vooral in de lift.De rest laat ik aan Justitie over en vergeet vooral de vrouwen niet, die het slachtoffer zijn geworden:Hoe verwerken zij deze trauma?Dames,veel sterkte!


  Maak melding

 4. De verdachte zit in ieder geval achter slot en grendel, hopelijk blijft hij daar voor lange tijd. De schande en schade die hij zijn familie berokkent heeft moet hij maar voor lief nemen.
  De schade die hij zijn slachtoffers berokkent heeft is niet te bevatten. Slachtoffers moeten nu een eventuele incubatietijd afwachten, misschien heeft dat zaagsel ze wel besmet met één of andere SOA. Bah.
  Opvallend is dat in menig persbericht de “dader” nog steeds zonder “balkje” voor zijn ogen wordt afgebeeld terwijl hij nu vastzit. Kleurtje misschien?
  Ieder geval, in zijn vriendenkring zal hij hoop ik altijd worden uitgemaakt voor “vriendje”.


  Maak melding

 5. Laat hij maar lekker 10 jaar lang gaan zitten
  in de bak,en na denken over zijn daden.De vraag is zal dat wel helpen?Dit soort mannen hebben geen geweten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.